Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 180 gange

Rullebord til køkken, med bordplade af rustfrit stål - 82x47x37

  Del

  zoom
  Rullebord til køkken, med bordplade af rustfrit stål - 82x47x37
  Set 180 gange

  Står du også tit og mangler den lille ekstra arbejds- eller opbevaringsplads, når f.eks. der kommer gæster, eller når der er mange råvarer, der skal tilberedes? Det kan du nemt løse med dette rullebord i køkkenet. Læs mere herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 899,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Står du også tit og mangler den lille ekstra arbejds- eller opbevaringsplads, når f.eks. der kommer gæster, eller når der er mange råvarer, der skal tilberedes? Det kan du nemt løse med dette rullebord i køkkenet. Læs mere herunder.

  Dette hvide rullebord er ikke alene neutralt, så det passer ind i de fleste køkkener, det er også praktisk både i dagligdagen, og når der er gæster, der skal serviceres.

  Bordet har bordplade af rustfrit stål, som kan tåle at blive brugt, som ser trendy ud, og som er nem at holde hygiejnisk, hvis du bruger den til grøntsager med jord på eller lignende.

  Med plads til det hele

  Under bordpladen har det en skuffe, en vinreol, en bakke og en hylde. Så fyld op med mad, vin, glas, servietter og service, og tril hele herligheden ind til spisebordet. For bordet har fire hjul, hvoraf de to kan låses.

  Bordet måler 82 x 47 x 37 cm (HxBxD).

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /