Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 335 gange

Rullebord af stål til køkken og andre rum - hvid

  Del

  zoom
  Rullebord af stål til køkken og andre rum - hvid
  Set 335 gange

  Med et rullebord til køkkenet, badeværelse eller børneværelset får du nemmere ved at holde orden. Dette rullebord har tre robuste trådkurve, der er nemme at montere på stativet, og hjul, så det er nemt at flytte rundt på. Bordet er nemt at samle og at skille ad, hvis du f.eks. skal flytte. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 149,00

  Vejl. pris kr 199,00

  -25%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med et rullebord til køkkenet, badeværelse eller børneværelset får du nemmere ved at holde orden. Dette rullebord har tre robuste trådkurve, der er nemme at montere på stativet, og hjul, så det er nemt at flytte rundt på. Bordet er nemt at samle og at skille ad, hvis du f.eks. skal flytte. Læs mere nedenfor.

  Alle hjem har deres rodehjørne, -skuffe eller -skab. Dér hvor du lige lægger indholdet fra postkassen, dimsen du ikke helt kan huske, hvor hører til, men garanteret får brug for en dag, eller tingene der hurtigt skal ryddes væk, når der kommer uanmeldt besøg.

  Stål rullebord

  Rullebordet er hvidt og lavet af stål, hvilket gør det robust og nemt lige at tørre af med en klud, når der skal gøres rent.

  Flytbar rullevogn

  En smart egenskab er, at det har hjul på, så det hurtigt kan flyttes – f.eks. ved gulvvask. Køb rullebordet her, og bliv et ordensmenneske.

  Egenskaber:

  • Måler: 50.5 x 27 x 61.5 CM
  • Wire tykkelse: 3 mm.
  • Hvidlakeret stål

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...