Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 107 gange

Rødt LED stearinlys med bevægelig flamme – 7,5 x 12,5 cm

  Del

  zoom
  Rødt LED stearinlys med bevægelig flamme – 7,5 x 12,5 cm
  Set 107 gange

  Skru op for julehyggen med et rødt LED stearinlys, som selvfølgelig kan bruges på alle årstider – ikke kun til jul. Lyset ligner et helt almindeligt bloklys af stearin, både i udformningen og flammen, som blafrer i ”vinden”. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 59,00

  Vejl. pris kr 99,00

  -40%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Skru op for julehyggen med et rødt LED stearinlys, som selvfølgelig kan bruges på alle årstider – ikke kun til jul. Lyset ligner et helt almindeligt bloklys af stearin, både i udformningen og flammen, som blafrer i ”vinden”.

  Fordelen ved dette LED stearinlys i forhold til et almindeligt stearinlys er, at der er ingen os fra en for lang væge, eller når du har ”pustet” lyset ud, der er ingen dryppende stearin, du ikke kan få af din dug eller bordplade, der er ingen CO2-udvikling, det er ikke brandfarligt, og det brænder aldrig ned.

  Stearinlys med timerfunktion

  LED stearinlyset er udstyret med timerfunktion, så du kan indstille det til at slukke automatisk – ikke på grund af risiko for brand, men for at spare på de to AA-batterier, som lyset bruger. De medfølger ikke, men sælges separat.

  Lyset er fremstillet af rødt voks og måler 7,5 cm i diameter og er 12,5 cm højt.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /