Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

ROCK lightning dobbelt ladekabel

  Del

  zoom
  ROCK lightning dobbelt ladekabel

  Når der skal købes et nyt ladekabel til telefonen, tager de fleste den billigste løsning. I dette tilfælde er kablet både billigt, smart, dobbelt OG lader hurtigere end de fleste. ROCK lightning kablet er et dobbelt-ladekabel, som er designet til iPhones og iPads. Ladestikket er solidt og holdbart og fås i flere flotte farver. Læs mere om det herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 79,00
  -0%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Når der skal købes et nyt ladekabel til telefonen, tager de fleste den billigste løsning. I dette tilfælde er kablet både billigt, smart, dobbelt OG lader hurtigere end de fleste. ROCK lightning kablet er et dobbelt-ladekabel, som er designet til iPhones og iPads. Ladestikket er solidt og holdbart og fås i flere flotte farver. Læs mere om det herunder.

  ROCK lightening-kablet finder du i både sølv, guld og rosa. Det er et dobbelt kabel, hvilket betyder, at du kan oplade flere ting på samme tid. Det er super effektivt, hvis du har travlt eller måske er et sted med kun én stikkontakt. Kablet er kompatibelt med Apple-enheder med 8 pins-stik.

  Lynopladning af iPhone og iPad

  ROCK-opladeren sørger for en lynhurtig opladning af din telefon eller iPad. Ligeledes sørger den også for hurtig data-overførsel. Perfekt til når både iPaden og iPhonen skal lades op i lufthavnen, inden flyet letter om 20 minutter eller blot hvis du har to enheder og kun en oplader.

  Egenskaber:

  • 120 cm
  • Dobbeltstik til at oplade to enheder på en gang
  • Virker til alle iphones og ipads med lightning lade stik.
  • 2A output der giver lynhurtig opladning

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /
  ROCK lightning dobbelt ladekabel