Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 376 gange

Ris & Pastakoger - Mikroovn

  Del

  zoom
  Ris & Pastakoger - Mikroovn
  Set 376 gange

  Spar tid og få aftensmaden hurtigere på bordet. Lav perfekt kogte ris og pasta i mikroovnen på 10 minutter. Tidsbesparende og enkel at bruge. Inkl. opskriftsbog. Koger dine ris altid over, eller bliver din pasta overkogt fordi du glemmer den er sat over? Ris og pastakogeren sørger for perfekt tilberedt ris og pasta ? hurtigt! Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 79,00

  Vejl. pris kr 119,00

  -34%

  Lagerstatus: *Varen er desværre udgået

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre
  Spar tid og få aftensmaden hurtigere på bordet. Lav perfekt kogte ris og pasta i mikroovnen på 10 minutter. Tidsbesparende og enkel at bruge. Inkl. opskriftsbog. Koger dine ris altid over, eller bliver din pasta overkogt fordi du glemmer den er sat over? Ris og pastakogeren sørger for perfekt tilberedt ris og pasta ? hurtigt!

  Med en ris og pastakoger kan du spare masser af tid på madlavningen ? ingen venten på at vandet koger og du behøver ikke at holde øje med om det koger over. Lav ris eller pasta i mikroovnen og koncentrer dig om noget andet imens. Det er enkelt at lave perfekt kogte ris og lækker al dente pasta på helt ned til 10 minutter.

  Fordi ris og pastakogeren fra Micromaster fungerer på samme måde som en trykkoger, kan du også lave lækre kyllingelår og dampede muslinger i kogeren på ingen tid. Der medfølger en opskriftsbog (engelsk) som viser hvor enkelt det er.
  Tilberedningstiden nedsættes drastisk og du kan derfor hurtigere få lavet aftensmaden klar. Super praktisk hvis du kommer sent hjem, eller bare ikke har lyst til at bruge lang tid i køkkenet.

  Som et ekstra plus er ris og pastakogeren nem at rengøre - ingen fastbrændt ris i bunden af gryden!

  • Micromaster Ris og Pastakoger til mikroovn
  • Volumen: 2,3 Liter
  • Energi og tidsbesparende
  • Inklusiv målekop
  • Opskriftsbog inkluderet (Engelsk)

  Måler 16 cm i højden x 27 cm i bredden (med håndtag)

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /