Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 900 gange

Ridsefjerner med nanoteknologi

  Del

  zoom
  Ridsefjerner med nanoteknologi
  Set 900 gange

  Fjerner nemt ridser på bilens håndtag, døre og skærme! Den populære nanoteknologi i vores ridsefjerner sikrer nem og hurtig effekt. Den kan genanvendes op til 15 gange, og du vil lynhurtigt se, hvor let ridser kan fjernes på din bil. Aldrig har det været nemmere at få fjernet de små ridser, som din bil har fået! Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 149,00

  Vejl. pris kr 249,00

  -40%
  Køb 1 149,00 kr./stk.
  Køb 2 129,00 kr./stk. Spar 20,00 kr.
  Køb 4 109,00 kr./stk. Spar 40,00 kr.

  Lagerstatus: Leveringstid: 4-5 hverdage.

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Fjerner nemt ridser på bilens håndtag, døre og skærme! Den populære nanoteknologi i vores ridsefjerner sikrer nem og hurtig effekt. Den kan genanvendes op til 15 gange, og du vil lynhurtigt se, hvor let ridser kan fjernes på din bil. Aldrig har det været nemmere at få fjernet de små ridser, som din bil har fået!

  Uanset om du har været ude for et uheld, hvor der er kommet ridser på din bil, eller du selv er kommet til at ridse bilen med eksempelvis indkøbskurven, så kan du være sikker på, at vores ridsefjerner med nanoteknologi sørger for at afhjælpe problemet! Det tager få sekunder, og du vil lynhurtigt stå med en bil, der ser ud som ny!

  Vores ridsefjerner er problemfri at bruge. Du behøver endvidere ikke ødelægge hverken fingrer eller negle, når du bruger kluden. Med den populære nanoteknologi, sørger kulden for at ridserne forsvinder uden udfordringer.

  Sådan anvendes ridsefjerneren:

  • Poler først området med en tør klud. Cirkulære bevægelser og let tryk i ca. 30 sekunder.
  • Fugt derefter ridsekluden og gør området fugtigt/vådt i omkring 60 sekunder.
  • Ridsen vil nu være væk! Så nemt er det.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /