Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 334 gange

Reol til klædeskabet – 6 hylder

  Del

  zoom
  Reol til klædeskabet – 6 hylder
  Set 334 gange

  Denne reol med 6 hylder har en bred strop, så den kan hænge på bøjlestangen i klædeskabet. Du kan bruge reolen nøjagtig, som du bruger faste hylder. Læg tøjet sammen, og læg det ind på en hylde. Læs mere info om produktet herunder.   Læs mere om produktet

  Kr. 99,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Denne reol med 6 hylder har en bred strop, så den kan hænge på bøjlestangen i klædeskabet. Du kan bruge reolen nøjagtig, som du bruger faste hylder. Læg tøjet sammen, og læg det ind på en hylde. Læs mere info om produktet herunder.

   

  Hvert rum måler 30 x 30 x 30 cm, så der er god plads til både T-shirts, trøjer, nederdele og tørklæder. Reolen er lavet af stof, så den vejer ikke ret meget, hvilket gør den nem at skubbe rundt med på bøjlestangen, så du let kan komme til det andet tøj i klædeskabet.

  Til badeværelset

  Reolen vil også være anvendelig på badeværelset. Her kan du opbevare håndklæder, vaskeklude og lignende. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du kommer til at sprøjte med vand på reolen og ikke tørrer den efterfølgende, risikerer du, at den jordslår, da den jo er lavet af stof.

  Reolen måler 128 cm.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /