Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 171 gange

Rengøringshandsker med børster

  Del

  zoom
  Rengøringshandsker med børster
  Set 171 gange

  Det er vel de færreste, der har det som favoritbeskæftigelse at gøre rent. Det tager tid, og vand og sæbe ødelægger hud og negle. Det er slut nu! Med disse rengøringshandsker får du en skurebørste på hver finger. Læs flere informationer om de rengøringsglade handsker herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 99,00
  -0%
  Køb 1 99,00 kr./stk.
  Køb 2 59,00 kr./stk. Spar 40,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Det er vel de færreste, der har det som favoritbeskæftigelse at gøre rent. Det tager tid, og vand og sæbe ødelægger hud og negle. Det er slut nu! Med disse rengøringshandsker får du en skurebørste på hver finger. Læs flere informationer om de rengøringsglade handsker herunder.

  Med en børste på hver en finger går rengøringen som en leg. Du kan tage opvasken, vaske hundens madskål, kaffemaskinen, køkkenvasken, persiennerne, ruderne, ja, sågar cykelkæden kan blive renset med denne smarte handske. Alt, hvad der trænger til en omgang med en børste, kan bare komme an.

  Beskytter hænder og negle

  Handskerne er lavet af kraftig PVC, så du nu kan gøre rent, uden at ødelægge dine hænder eller dine nylakerede negle.

  Efter brug vasker du bare handskerne i vaskemaskinen.

  Handsken har 5 bløde, men effektive børster, og den har elastik i håndleddet. Du får to handsker, som hver måler ca. 14 x 27,5 cm, med i pakken. 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /