Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

REMAX anti slip mobilholder

  Del

  zoom
  REMAX anti slip mobilholder

  Vil du have muligheden for at bruge din mobil, samtidig med du kører? Med anti slip mobilholderen fra REMAX får du en fiks holder til din smartphone, så du nemt kan bruge din mobil, selv når du sidder i bilen på vej til arbejde. Læs mere om produktet

  Kr. 59,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Vil du have muligheden for at bruge din mobil, samtidig med du kører? Med anti slip mobilholderen fra REMAX får du en fiks holder til din smartphone, så du nemt kan bruge din mobil, selv når du sidder i bilen på vej til arbejde.

  REMAX anti slip mobilholderen er til dig, som gerne vil have en enkel holder til mobilen, der kan benyttes hvor som helst.

  Funktionelt design

  Mobilholderen er fremstillet i silikone, hvilket bevirker, at den nemt holder fast på mobilen, og hverken mobilen eller holderen glider rundt.

  Anti slip mobilholderen fra REMAX kan bruges overalt, på alle overflader og kan holde mobilen både lodret og vandret med en passende hældning, så du nemt kan se skærmen.

  Holderen kan skilles fra hinanden og er nem at samle og tilpasse til netop din mobil. Det gør den også nemmere lige at have med i tasken, når du skal ud at rejse. Anti-slip mobilholderen fås i sort.

  Passer til stortset alle mobiltelefoner på markedet.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /