Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 190 gange

Relax Cushion Lændestøtte

  Del

  zoom
  Relax Cushion Lændestøtte
  Set 190 gange
  ID nr.: 2909

  Træt i ryggen allerede efter ½ time på kontoret eller måske allerede i bilen på vej ind på arbejdet? Relax Cushion lændepude kan bruges overalt, hvor du skal sidde ned og har behov for ekstra støtte. Den er designet til at forbedre din kropsholdning og samtidig give dig støtte. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 249,00

  -60%
  Køb 1 99,00 kr./stk.
  Køb 2 89,00 kr./stk. Spar 10,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Træt i ryggen allerede efter ½ time på kontoret eller måske allerede i bilen på vej ind på arbejdet? Relax Cushion lændepude kan bruges overalt, hvor du skal sidde ned og har behov for ekstra støtte. Den er designet til at forbedre din kropsholdning og samtidig give dig støtte.

  Du ved det godt, når du sidder forkert. Og du mærker det også efter kort tid i forkert position. Relax Cushion rygstøtten har svaj, så du får den støtte og hvile, der skal til, for at du kan sidde afslappet ergonomisk korrekt. Lændepuden har trykpunkter, der ”masserer” de centrale område af lænden.

  Let og luftig lændestøtte til bilsædet og kontorstolen

  Lændepuden er en praktisk letvægtspude, du kan tage med dig overalt. Den kan sættes på alle slags stole og sæder – fra kontorstolen over spisebordsstolen til bilsædet.

  Den er desuden designet i et luftigt design, så du undgår at blive svedig som med en almindelig pude.

  • Måler: 40 x 37 cm
  • Gummistropper med følger, som kan fast spændes på alle stole.

  Please, wait...
  /