Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Rejsetaske til makeup

  Del

  zoom
  Rejsetaske til makeup

  Opbevar dine makeup- og plejeprodukter i denne moderne og funktionelle rejsetaske til makeup fra InnovaGoods. Den er perfekt, når du skal på ferie, men også bare til at have dine dagligdagsprodukter i til hverdag, så de er samlet. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 79,00

  Vejl. pris kr 149,00

  -47%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Opbevar dine makeup- og plejeprodukter i denne moderne og funktionelle rejsetaske til makeup fra InnovaGoods. Den er perfekt, når du skal på ferie, men også bare til at have dine dagligdagsprodukter i til hverdag, så de er samlet.

  I denne rummelige rejsetaske til makeup fra InnovaGods får du sagtens plads til alle dine makeup- og plejeprodukter, når du skal ud at rejse, eller bare de produkter du bruger i hverdagen. Så er de samlet og nemme at sætte til side i skabet og tage frem igen.

  Tre i én

  Ud over den rummelige taske med tre gummistropper til flasker og tre rum af netstof får du også en pung af PVC med trykknap til dine pensler og en lille lynlåspung til småting, der kan hæftes fast på den store taske med en trykknap.

  Taksen lukkes let qua snoretræk, og den er vandafvisende og kan endvidere vaskes i hånden. Måler ca. 17 x 25 cm (Ø x H).

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /