Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 233 gange

Rejse Døralarm (Trådløs)

  Del

  zoom
  Rejse Døralarm (Trådløs)
  Set 233 gange

  Genial lille døralarm med kraftfuld lyd! Super smart trådløs døralarm til feks. hotelværelset, sommerhuset, firmaet eller hjemmet! Meget kraftfuld sirene. 120 db. Sov trygt på ferien! Læs mere om produktet

  Kr. 39,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre
  Genial lille døralarm med kraftfuld lyd! Super smart trådløs døralarm til feks. hotelværelset, sommerhuset, firmaet eller hjemmet! Meget kraftfuld sirene. 120 db. Sov trygt på ferien!

  Sov trygt på ferien! - Læg dig til at sove med ro sindet! For uanset hvor du befinder dig, så vil din døralarm vække dig, hvis der skulle komme uvelkomne gæster!
  Dette er en super smart og meget enkel lille alarm, som du i mange år frem kan bruge til at sikre dig og din familie når feks. er i udlandet!

  Denne lille trådløse døralarm er en helt fantastisk gadget, som du vil kunne anvende i mange sitautioner! - Du sætter blot alarmen foran døren og hvis døren bliver åbnet, så vil den aktivere alarmen, som med sine 120db nok skal vække dig og skræmme livet af uvelkomne gæster!

  Pga. dens lille og kompakte størrelse, så er den perfekt til at tage med når du skal væk hjemmefra. Det kan feks. være på hotellet, ferielejligheden, sommerhuset eller kolonihaven hvor det kan være rart at have lidt ekstra sikkerhed. - Men den lille døralarm er heller ikke nogen dårlig ide at have på firmaets kontorer og indgangsdøre eller sågar derhjemme. Det kan feks. være du har en bagdør eller terrassedør, som det ville være oplagt at sikre. Rejse Døralarmen er trådløs og bruger et 9V batteri. On/Off knappen slås nemt fra og til.

  Features

  • Rejse Døralarm (Trådløs)
  • Ekstra kraftfuld sirene: 120 db
  • Kompakt og nem at tage med
  • Placeres foran døren
  • Rustfrit stål cover
  • 3 sensitivitets nivauer
  • Størrelse: 13 x 4 x 3 cm.
  • Batteri: 9V (firkantet) IKKE inkluderet

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /