Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

RawLink Luftpumpe – 12 V

  Del

  zoom
  RawLink Luftpumpe – 12 V

  Skal der pumpes luft i cykelslangen, bilens dæk, barnevognshjulene eller yogabolden, så er denne luftpumpe fra RawLink behjælpelig. Der medfølger en masse adaptere, så den kan sættes til forskellige ventiler. Mere info herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 249,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Skal der pumpes luft i cykelslangen, bilens dæk, barnevognshjulene eller yogabolden, så er denne luftpumpe fra RawLink behjælpelig. Der medfølger en masse adaptere, så den kan sættes til forskellige ventiler. Mere info herunder.

  Hvis du først har prøvet at sidde og puste en yogabold op med almindelige lungekapacitet, så ved du godt, hvor svimlende anstrengende det er. Og hvor er det nu lige boldpumpen eller cykelpumpen er henne, når fodbolden eller ungernes cykler skal pumpes?

  RawLink luftpumpen her bliver ikke sådan lige væk i værkstedsrodet eller mellem havemøbler og redskaber, og du kan bruge den til det hele.

  Luftpumpe til camping

  Pumpen kan nemt komme med i bagagen, når I skal på camping eller badeferie. Den kan tilsluttes bilens cigarettænder, så den er handy og nyttig at have med overalt. Den er udstyret med måler, så du nemt kan se, hvor højt trykket er i slangen.

  Egenskaber:

  • 12 volt - 10 amp.
  • Med tilslutning til bilens cigartænder. 
  • Adapter for:
  • cykel, auto, båd , bolde m.m.
  • Leveres komplet med ledning og luftslange.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /