Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

QANLIIY kikkert med 20 x forstørrelse

  Del

  zoom
  QANLIIY kikkert med 20 x forstørrelse

  Strømlinet design, kompakt størrelse, perfekt til udendørs brug, 20 x forstørrelse og et 22 mm objektiv er blot nogle af de egenskaber, du får i denne lille kikkert. Den har FMC multi-coated optik, som giver skarpe, klare billeder. Læs mere om produktet

  Kr. 219,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Strømlinet design, kompakt størrelse, perfekt til udendørs brug, 20 x forstørrelse og et 22 mm objektiv er blot nogle af de egenskaber, du får i denne lille kikkert. Den har FMC multi-coated optik, som giver skarpe, klare billeder.

  Foruden kikkerten får du også et opbevaringsetui, en praktisk rem til at bære kikkerten i, en blød klud til rengøring, en let læselig brugervejledning, et garantibevis og et kvalitetscertifikat med i pakken.

  Alsidig kikkert

  Kikkerten er perfekt til jagt, fuglekigning, til at have med på ferierejsen, eller til når der vises fodboldkamp på storskærmen på Rådhuspladsen, og du har fået plads langt nede bag alle de andre.

  Kikkerten er vandtæt, så kommer der et regnskyl, sker der intet med den. Den har knap til hurtig fokusering og drejeknapper, hvormed du kan indstille den perfekt til dit syn.

  Kikkerten måler ikke mere end 9 x 10,5 x 4 cm og vejer blot 170 g.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /