Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 175 gange

PWR Work skruefjerner til ødelagte skruer – sæt

  Del

  zoom
  PWR Work skruefjerner til ødelagte skruer – sæt
  Set 175 gange

  Fjern de ødelagte skruer med en PWR Work skruefjerner. Den udborer skruehovedet for derefter at fjerne skruen. Der er fire bits i sættet. De passer til din bore-/skruemaskine. På den måde kan du nemt og hurtigt fjerne ødelagte skruer af næsten enhver størrelse. Flere informationer herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 79,00

  Vejl. pris kr 149,00

  -47%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Fjern de ødelagte skruer med en PWR Work skruefjerner. Den udborer skruehovedet for derefter at fjerne skruen. Der er fire bits i sættet. De passer til din bore-/skruemaskine. På den måde kan du nemt og hurtigt fjerne ødelagte skruer af næsten enhver størrelse. Flere informationer herunder.

  4 bits med dobbeltfunktion får du i dette skruefjerner sæt fra PWR Work til ødelagte skruer. Du ved med garanti, hvor svært det kan være at skure en ødelagt skrue ud uden at ødelægge materialet/underlaget, den sidder i.

  Skruefjerner – nem at bruge

  Med PWR Work skruefjerner sæt skal du blot vælge den rigtige størrelse bit. Der er fire forskellige størrelser. Når du har valgt den rette bit, sætter du ”bore-enden” ned i skruen og udborer skruehovedet. Herefter vender du bitten og trækker skruen ud med den anden end af bitten.

  Der medfølger taske til opbevaring og transport.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /