Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 424 gange

Proteye X Shield: Solskærmsfilter

  Del

  zoom
  Proteye X Shield: Solskærmsfilter
  Set 424 gange

  Genialt sol/lys filter til solskærmen! Super smart Proteye X Solskærmsfilter! Forhindrer sol og lys i at blænde dig og gør samtidig alting super klart og skarpt! Virker både dag og nat! Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 79,00

  Vejl. pris kr 179,00

  -56%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre
  Genialt sol/lys filter til solskærmen! Super smart Proteye X Solskærmsfilter! Forhindrer sol og lys i at blænde dig og gør samtidig alting super klart og skarpt! Virker både dag og nat!

  Hader du også at blive blændet af solen, modtraffikanter og lyset fra regnvåde veje? Har du også besvær med at se klart og tydeligt hvad der foregår på vejen foran dig? - Så skal du prøve den smarte Proteye X Shield Solskærm!

  Denne solskærm er udstyret med to geniale filter. Et til dagtimerne og et til brug om aftenen og natten. Fælles for dem begge er at de anvender en farvediffusions teknologi, som modvirker stærk lys fra både solen og andre lyskilder, såsom modtraffikanters lys. Filterne går samtidig ind og modvirker det omkringliggende lys farve, kontrast og klarhed og på den måde gør dit syn meget bedre. Alting bliver skarpere og tydligere og du vil føle det som om du ser i fuld HD definition.
  HD Solskærmen gør at du ikke kniber dine øjne sammen for at kunne fokusere ordentligt mens du kører. Noget som ofte fører til hovedpine ved længere tids kørsel, men som også forøger risikoen for koncentrationssvigt.

  Proteye X Solskærmsfilter er perfekt til solrige dage, skumringstimen og natkørsel på feks. våde veje, hvor modtraffikanternes lys genspejles i vejen. Alle er tidspunkter hvor lyset kan genere dig og og dermed forøge risikoen for uheld.

  Proteye X Shield passer til alle solskærme og monteres hurtig og nemt. Filterne slås ned og op på et splitsekund, når du har brug for det.
  Faktisk er Proteye X så effektivt, at folk der normalt bruger solbriller med styrke i, ikke længere behøver det. Filteret gør virkelig en kæmpe forskel for dit syn.

  Features

  • Proteye X Shield
  • Sol og lys filter
  • Forhindre sol og andet lys i at blænde
  • Giver bedre udsyn både dag og nat
  • Gult filter til dagkørsel
  • Gråt filter til natkørsel
  • Størrelse: ca. 30 x 13 cm. x 1 mm.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /