Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Privatlivspolitik-GDPR

Når vi modtager personoplysninger om dig, er det vores målsætning, at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger på en gennemsigtig og sikker måde. Det er derfor vigtigt for os, at du tager dig tid til at læse denne Privatlivspolitik, som vil informere dig om vores håndtering af dine personoplysninger.

Denne Privatlivspolitik gælder også for behandling af personoplysninger om personer, som en virksomhed – uanset selskabsform – anvender som kontaktperson i forhold til manillo.dk. Virksomheder der anvender kontaktperson i forhold til manillo.dk, skal derfor gøre kontaktpersonen bekendt med denne Privatlivspolitik.

Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, er:

Save Nordic aps, Hejreskovvej 28C, 3490 Kvistgård. Direktør Frederik Sand Boysen

Personoplysninger

Hos manillo.dk indsamler vi kun de nødvendige oplysninger om dig. Vi har nedenfor beskrevet de typer af oplysninger, som vi indsamler:

Vi behandler følgende almindelige personoplysninger om dig: Navn, adresse, mail, telefonnummer samt dit kundenummer.

Derudover behandler vi: Dine loginoplysninger på manillo.dk, oplysninger om dine bestillinger af varer og tjenesteydelser, skriftlig korrespondance med kundeservice samt oplysninger om din adfærd på vores digitale tjenester (for eksempel browsere, operativsystem og hvilket indhold, som du ser mv.). Telefonsamtaler med vores kundeservice bliver IKKE optaget.

Vi behandler IKKE og har IKKE adgang til dit CPR-nummer eller bank- og kreditkort oplysninger, der håndteres særskilt af Quickpay. Vi henviser hertil hvis du vil vide mere om Quickpay behandling af personfølsomme oplysninger.

Vi indhenter ikke oplysninger om dig fra andre kilder.

Din IP-adresse, browserindstillinger og placering

Når du besøger manillo.dk, registrerer vi din computers IP-adresse og browserindstillinger. IP-adressen er den numeriske adresse for den computer, der bruges til at besøge manillo.dk. Browserindstillinger kan omfatte den type browser, du bruger, browsersprog og tidszone. Vi indsamler disse oplysninger, således at vi kan spore den computer, der anvendes, i tilfælde af misbrug eller ulovlige handlinger i forbindelse med besøg på eller brug af manillo.dk.

Nyhedsbreve mv.

Vi indsamler de oplysninger, som du giver os, når du tilmelder dig vores nyhedsbreve eller lignende. Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve, oversigtsmails eller lignende, kan du afmelde denne service.

Til hvilke formål bruger vi dine personoplysninger?

Vi bruger de oplysninger, som du giver os til at:

  • Yde de services du forventer ved køb af produkter på manillo.dk
  • Kontrollere legitimiteten af dit køb
  • Forbedre manillo.dk og vores services
  • Svare på dine spørgsmål og yde relateret kundeservice
  • Kontakte dig såfremt det er nødvendigt
  • Sende dig vores nyhedsbreve
  • Målrettet annoncering på både på manillo.dk og eksterne sider
  • Til brug for segmentering og analyser af vores kunder.
  • Udføre diverse interne forretningsformål, såsom dataanalyse og bogføring/revision
  • Overholde gældende lovkrav
  • Håndhæve vores vilkår og handelsbetingelser
  • Beskytte vores forretningsaktiviteter

Vi kan også bruge oplysningerne på andre måder, og vi vil give specifik meddelelse herom på indsamlingstidspunktet.

På hvilket retsgrundlag behandler vi dine personoplysninger?

Vi skal behandle dine personoplysninger for at:

  • Opfylde vores kontrakt med dig (se Artikel 6.1.b i persondataforordningen (GDPR))

  • Overholde vores juridiske forpligtelser (se Artikel 6.1.c i GDPR) samt nationale retningslinjer og juridiske krav.

  • Til fastlæggelse, udøvelse eller forsvar af juridiske krav, hvor nødvendigt (se Artikel 9.2.f i GDPR)

Nogle af disse grundlag til behandling af dine personoplysninger overlapper hinanden, så der kan være flere årsager, der berettiger os til at behandle dine personoplysninger.

I de begrænsede tilfælde, hvor du udtrykkeligt har givet dit samtykke til os til at behandle dine personoplysninger (se Artikel 6.1.a i GDPR), f.eks. når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Du bedes dog være opmærksom på, at vi måske har ret til at fortsætte med at behandle dine oplysninger, hvis det kan retfærdiggøres i henhold til et af de ovennævnte retsgrundlag.

Du har ret til at gøre indsigelse mod, hvordan vi behandler dine personoplysninger eller til at bede os om at begrænse behandlingen.

Hvis vi behandler dine personoplysningerne til et andet formål end dem, vi har beskrevet ovenfor, vil vi, hvis det følger af databeskyttelsesreglerne give dig besked om det nye formål, inden vi begynder behandlingen.

Videregivelse af dine personoplysninger

Til at opretholde den tekniske drift og udvikle manillo.dk så vi kan yde en bedre service til dig bruger eksterne virksomheder. Disse virksomheder er databehandlere for de personoplysninger, som vi er dataansvarlige for.  Dermed kan vi gøre det muligt at dine oplysninger blive behandlet af disse databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med databehandlerne, og det følger af disse aftaler, at de skal handle udelukkende i overensstemmelse med vores instruktioner. Ved brug af manillo.dk bemyndiger du os til at give sådanne instrukser til databehandlerne om at behandle oplysninger i overensstemmelse med vores instrukser

Databehandlerne har truffet rimelige tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte oplysningerne mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, tab eller forringelse, og for at beskytte oplysningerne mod videregivelse til uvedkommende, misbrug eller anden behandling i strid med databeskyttelseslove.

På din anmodning – og muligvis mod eventuelt vederlag til databehandlernes til enhver tid gældende timepriser for et sådant arbejde – skal databehandlerne forsyne dig med tilstrækkelige oplysninger for at påvise, at de ovennævnte tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger er blevet truffet.

Nogle af disse databehandlere og tredjepartsservices er placeret uden for Den Europæiske Union, såsom i USA. Du giver os dit samtykke til at bruge databehandlere i usikre tredjelande, forudsat at der er et retligt grundlag for overførsel af dine personoplysninger, der sikrer passende beskyttelse af dem, for eksempel hvis databehandleren er en del af EU-US Privacy Shield-ordningen.

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde dansk lovgivning. Herefter vil vi slette eller anonymisere dine personoplysninger på sikker vis.

Som hovedregel opbevarer vi dine personoplysninger i mindst 5 år så vi kan dokumentere vores bogføring, hvilket er krævet i bogføringsloven.  

Vi opbevarer oplysninger om din adfærd på vores hjemmeside og ved brug af vores digitale tjenester (f.eks. fra cookies, IP-adresser, apps mv.) og informationer om markedsføringsmateriale vi har sendt.

Dine rettigheder

Når vi behandler dine oplysninger, har du følgende rettigheder:

Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.

Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

Du har en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.

Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.

Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet). Du kan indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed for eksempel Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at tilbagekalde dit samtykke for eksempel ved at afmelde dig vores elektroniske markedsføring i mailen, som du modtager eller ved at ringe til os. Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du for eksempel har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde. Det afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at klage over, hvordan dine personoplysninger er indsamlet, opbevaret eller behandlet. Vi bestræber os på, at løse en klage så hurtigt som muligt. Hvis du er utilfreds med vores svar, kan du klage til den lokale databeskyttelsesmyndighed. I Danmark er dette Datatilsynet, datatilsynet.dk.

Ændring af vores privatlivspolitik

Denne Privatlivspolitik erstatter alle tidligere versioner. Det vil være nødvendigt løbende at opdatere og ændre denne politik, og vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre den. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked på manillo.dk, hvis vi mener, at det er nødvendigt.

Denne Privatlivspolitik er gældende fra 25. maj 2018.

Please, wait...