Prisfald

Powerbank med solcellepanel: 8000mAh

Powerbank med solcellepanel: 8000mAh

Powerbank med solcellepanel: 8000mAh

179,00 kr.

Out of stock

179,00 kr.

Tag altid Solcelle Powerbanken med dig, når du skal ud, hvor der ikke gror stikkontakter på træerne – for så længe der er dagslys, er der strøm at hente! Placer blot din Powerbank med solcellepanelet i direkte sollys, så den automatisk oplader på solenergi. Du kan endda gøre det så smart, at du hænger din Powerbank i den medfølgende karabinhage på din rygsæk eller bukselomme, så du har frie hænder, når du går, løber eller cykler, mens den fanger solens stråler. Læs videre nedenfor.

ID: 290284 Kategorier: ,
Ryd
x
Få besked når varen igen er på lager
Dag-til-dag levering
Gratis v/køb over 395*
365 dages returret*
Ingen skjulte abonnementer
100% prisgaranti
Tusinder af glade kunder

Beskrivelse

Hav altid strøm, lige meget hvor du er
Brug dine weekender og ferier væk fra hjemmet, i naturen, på teltture, fisketure, jagt eller vandreture, helt uden at være bekymret for pludselig at stå uden strøm på din telefon. Med den nye Solcelle Powerbank er du ikke længere afhængig af at være i nærheden af en stikkontakt, når du har lavt batteri på dine enheder, for lige meget om du står midt ude på den svenske vildmark, er på cykeltur eller ligger i dit telt i en fjern skov, da vil du med Powerbanken altid være i stand til hurtigt at lade din mobiltelefon, tablet eller anden enhed op, og derved holde kontakten til din familie derhjemme, eller være i stand til at ringe efter hjælp, hvis du pludselig får brug for det.

Powerbanken med solcellepanel henvender sig til gengæld ikke kun til udendørsmennesker og naturentusiaster – tværtimod da kan vi alle pludselig stå i en situation, hvor vi mangler strøm og ikke er i nærheden af en stikkontakt, hvorfor Powerbanken er en fantastisk nødløsning for enhver med en smartphone eller tablet.

Hårdføre og slidstærke materialer
Powerbankens overflade er fremstillet i hård plast og miljøvenlig silikone, så den er ekstrem hårdfør, og alle portåbninger er forsynet med silikone låg, som endvidere gør den modstandsdygtig overfor både støv, vandsprøjt og stød, bump eller slag. Den er endda udstyret med en lille LED lygte, som du kan drage stor nytte af, når det bliver mørkt i dit telt eller hytte.

Li-polymer, kompakt og sikkert
Powerbankens batteri er et Li-Polymer, som er et miljørigtigt genopladeligt batteri, der har mange af de samme fordele som Li-Ion, men som til gengæld er en ultra tynd og let udgave af Li-Ion batteriet, så Powerbanken både vejer og fylder mindre, og derved føles godt i din hånd, fordi det ikke går på kompromis med kompakthed.

Li-Polymer batteriet i denne Powerbank har, lige som et Li-Ion batteri, den højeste energitæthed iblandt genopladelige batterier, så det kan aflevere store mængder strøm på grund af dets relativt lave interne modstand – det gør naturligvis batteriet specielt god til at levere strøm til dine bærbare enheder, hvor både lang driftstid og lav vægt er af stor betydning.

Af sikkerhedshensyn har batteriet endvidere et beskyttelseskredsløb indbygget, der forhindrer batteriet i at blive ødelagt ved opladning, fordi det sikrer mod kortslutning, overophedning, overstrømforsyning, overopladning og overbelastning, så både du, din enhed og Powerbanken er i sikkerhed under en opladning.

8000mAh, ekstrem kapacitet og driftstid
mAh er en forkortelse for ”milliampere-hours” (”milliampere per timer”) og er en måling af batteriets kapacitet/driftstid – ”jo mere mAh, desto flere opladninger og længere batterilevetid” er en lille fingerregel, der kan hjælpe dig med at vælge rigtigt, når du er på jagt efter et effektivt eksternt batteri eller Powerbank til din telefon.

For at sætte tingene i perspektiv, da ligger langt de fleste eksterne batterier og Powerbanke på markedet på mellem 1400mAh og 2000mAh, hvor denne Powerbank i stedet giver dig 8000mAh, hvilket svarer til omtrent 5-6 gange så meget mAh, som i batteriet på din smartphone (afhængigt af model). Med denne Powerbank kan du derfor fremover nøjes med at oplade din telefon betydeligt færre gange end normalt, fordi du får 8000mAh til at levere en betydeligt længere batterilevetid per opladning.

Endvidere kan en Powerbank med samme mAh, som batteriet i din smartphone, oplade din smartphone op til 1 gang, mens en Powerbank med dobbelt så meget mAh, som batteriet på din smartphone, kan oplade din smartphone op til 2 gange, osv. Altså kan en Powerbank som denne, der har 8000 mAh, svarende til 5-6 gange så meget, som batteriet i din smartphone, oplade din enhed op til 6 gange, uden at du er afhængig af at have en stikkontakt i nærheden.

1A til 2A (ampere), for hurtigere opladning
Powerbank nødbatteriet løser hurtigt og effektivt laveffektproblemer for dine enheder, mens du er på farten eller ude i naturen, for i modsætning til langt de fleste opladere og batterier på markedet, der kun giver dine enheder 0.5A at arbejde med, når de er tilsluttet, da får du med dette nødbatteri i stedet en ydeevne på op til 2A, hvilket svarer til samme eller dobbelt hastighed for en opladning (afhængigt af modellen for din enhed), som når du oplader dine enheder direkte fra en stikkontakt (1.0A).

Nem og hurtig tilslutning
Powerbanken er udstyret med en Micro USB-port og en almindelig USB-port, så du let kan oplade den og koble den til din enhed. Det medfølgende USB-kabel bruges til både opladning af Powerbanken via. stikkontakt og til opladningen af din smartphone og tablet, mfl.

Indhold
1 x Powerbank med solcellepanel
1 x Karabinhage
1 x Micro USB opladningskabel (30 cm)

Specifikationer

  • Kapacitet: 8000mAh
  • Batteri: Li-Polymer
  • Input: DC 5V 1A
  • Output: DC 5V 1A or 2A
  • Solopladning: 5V 280mAh
  • Materialer: Hård plast og miljøvenlig silikone
  • Størrelse: 167 x 89 x 18mm
  • Vægt: 307g

oplades via solceller eller stikkontakt
2 x USB indgang (skjulte porte)
1 x Micro USB indgang (skjult port)

Kompatibel med
Smartphones (heriblandt iPhone, Samsung, Sony, HTC, LG, Nokia, mfl.)
Hele iPad serien og Android tablets
Kan endvidere oplade andre enheder med USB indgang

Yderligere information

Vægt N/A
Farver

,