Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Polaroid kikkert 8x40

  Del

  zoom
  Polaroid kikkert 8x40

  Mangler du en ny og lækker kikkert, som du kan bruge på lang afstand og som har en høj levetid? 8x40 Polaroid kikkerten er til dig, der vil have et skarpt billede og en kikkert med et præcist fokus, og som du kan bruge all round. Læs mere om produktet

  Kr. 249,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Mangler du en ny og lækker kikkert, som du kan bruge på lang afstand og som har en høj levetid? 8x40 Polaroid kikkerten er til dig, der vil have et skarpt billede og en kikkert med et præcist fokus, og som du kan bruge all round.

  8x40 Polaroid kikkerten er en robust kikkert, og med i pakken får du en taske til sikker opbevaring og en bærerem, så du kan have kikkerten med dig over alt. Du får også en renseklud med i købet, så du altid kan holde linserne fri for snavs uden at ridse dem.

  Mange smarte funktioner

  8x40 Polaroid kikkerten kan du tydeligt se objekter på meget lang afstand. Kikkertlinsernes diameter er på 40 mm, og du kan nemt indstille skarpheden ved hjælp af den drejelig knap, der er placeret i midten af kikkerten. Øjenstykkerne er behagelige at kigge i – selv i meget lang tid.

  Kikkerten måler 180 x 44 x 140 mm og vejer ca. 700 g.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /