Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Polaroid kikkert 8x21

  Del

  zoom
  Polaroid kikkert 8x21

  Denne 8x21 Polaroid kikkert er til begynderen, det lidt større barn eller til dig, der gerne vil have en kompakt kikkert, du hurtigt kan trække op af skrivebordsskuffen eller nemt kan have med dig overalt. For mere info se herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 199,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Denne 8x21 Polaroid kikkert er til begynderen, det lidt større barn eller til dig, der gerne vil have en kompakt kikkert, du hurtigt kan trække op af skrivebordsskuffen eller nemt kan have med dig overalt. For mere info se herunder.

  Polaroid kikkerten her kan forstørre op til otte gange. Du zoomer hurtigt og nemt ind på den drejelige knap, der er strategisk placeret midt på kikkerten. Kikkerten kan foldes sammen, så den bliver helt kompakt og nem at opbevare i den medfølgende taske.

  Perfekt til førstegangsbrugeren

  Kikkerten her er perfekt til førstegangsbrugeren eller det store barn, der vil udforske naturen. 8x forstørrelsen er nemlig perfekt, når du vil have et stabilt billede, selvom du måske ikke er sikker nok i at holde kikkerten helt stille. Kikkerten er med sin linsediameter på 21 mm bedst egnet i dagslys.

  Ud over kikkert og taske får du også en bærerem, så du ikke risikere at tabe kikkerten, og en pudseklud til linserne.

  Kikkerten måler 38 x 92 x 105 mm og vejer ca. 300 g.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /