Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Polaroid kikkert 10x50

  Del

  zoom
  Polaroid kikkert 10x50

  Hvad end du er fritidsfuglekigger, planlægger en safaritur eller bare nyder at opleve, er en polaroid kikkert måske lige, hvad du mangler. Med denne polaroid kikkert kan du zoome helt op til 10 gange. Den er derudover nem at bruge. Læs mere om produktet

  Kr. 349,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Hvad end du er fritidsfuglekigger, planlægger en safaritur eller bare nyder at opleve, er en polaroid kikkert måske lige, hvad du mangler. Med denne polaroid kikkert kan du zoome helt op til 10 gange. Den er derudover nem at bruge.

  En polaroid kikkert er det helt optimale til dig, der elsker at opleve og udforske. Den tillader dig at komme helt tæt på naturen uden rent faktisk at skulle stå ansigt til ansigt med de farer, der kunne være forbundet med det.

  Behagelig og nem

  Polaroid kikkerten har bløde øjenstykker, der gør den behagelig at bruge, og derforuden en lækker bærerem i god kvalitet, så du er sikker på ikke at blive træt af at bære på den.

  Du indstiller nemt fokus med en drejeknap, der sidder centralt på kikkerten. Du behøver heller ikke at bekymre dig om beskidte linser, da der selvfølgelig følger en renseklud med, som du altid kan have i lommen på den medfølgende taske.

  Kikkerten måler 70 x 55 x 210 mm og vejer ca. 850 g.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /