Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Polaroid kikkert 10x32

  Del

  zoom
  Polaroid kikkert 10x32

  Skal du have en letvægtskikkert, som er ideel til større afstande i dagslys, så tjek denne 10x32 Polaroid kikkert ud. De 10 gange forstørrelse sørger for en god detaljegengivelse selv over længere afstande. Få mere info herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 299,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Skal du have en letvægtskikkert, som er ideel til større afstande i dagslys, så tjek denne 10x32 Polaroid kikkert ud. De 10 gange forstørrelse sørger for en god detaljegengivelse selv over længere afstande. Få mere info herunder.

  10x32 Polaroid kikkerten her er perfekt til rejser, safari, fugle, dyr, skibe og fly. Det er nemt at indstille styrken, så den passer perfekt til dit syn kontra afstanden, for midt på kikkerten er der placeret en drejelig knap, hvor du indstiller styrken. Kikkerten er behagelig blød at sætte for øjnene. Det får du med for prisen Ud over selve kikkerten får du også en bærerem, så du kan han have kikkerten lige ved hånden, når der er brug for det, en taske til opbevaring og transport, når du skal have kikkerten med på rejsen, samt en renseklud, du kan bruge til linserne, så de kan blive rene og klare uden ridser.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /