Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 141 gange

Point Perfect havevander sprinkler - 2 pak

  Del

  zoom
  Point Perfect havevander sprinkler - 2 pak
  Set 141 gange

  Point havevander sprinkler vander dér, hvor du vil have det og ingen andre steder. Den kan nemlig justeres efter dine behov. Du kan således indstille den til at vande potteplanten, der hænger i carporten, blomsterbedet ved siden af carporten og staudebedet i en helt anden retning – samtidig vel at mærke. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 149,00

  Vejl. pris kr 299,00

  -50%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Point havevander sprinkler vander dér, hvor du vil have det og ingen andre steder. Den kan nemlig justeres efter dine behov. Du kan således indstille den til at vande potteplanten, der hænger i carporten, blomsterbedet ved siden af carporten og staudebedet i en helt anden retning – samtidig vel at mærke.

  En almindelig havevander sprinkler vander målrettet hele vejen rundt i en bestemt diameter eller vipper frem og tilbage og vander steder, hvor du ikke har behov for det. Det behøver du ikke finde dig i. Point Perfect havevander sprinkleren har 12 hoveder, du kan pege i lige nøjagtigt den retning du ønsker, eller de kan pege lige op. Derved undgår du f.eks. at sprøjte på bilen, vinduerne eller måske fodgængerne på fortovet, fordi du skal vande tæt på carporten, huset eller vejen.

  Er nem at placere

  Point Perfect havevanderen kan placeres, lige hvor du har brug for det. Den er nem at placere på jorden, og den bliver siddende på grund af jordspyddet, som medfølger og som nemt monteres på vanderen. Dermed er du sikret, at sprinkleren ikke vælter, som det ofte sker med almindelige havevandere.

  Du kan også placere den på en træstolpe eller lignende, for havevanderen har skruehuller og er flad i bunden.

  Havevander med blød stråle

  Hvert af de 12 hoveder er udstyret med 3 huller, der fordeler trykket på strålerne, så de ikke slår dine blomster i stykker, når vandet rammer bladene. Det betyder også, at når solen står højt på himlen om sommeren, og plænen alligevel skal vandes, så kan børnene bade i strålerne og blive kølet ned.

  Dækker 352 kvm.

  Sprinkleren kan dække et område på op til lidt over 352

  kvm

  . Har du et større område, kan du købe flere havevandere eller flytte den fra sted til sted.

  Det får du med i pakken

  Foruden den innovative og brugervenlige Point Perfect havevander sprinkler får du som nævnt også jordspyd, så du kan placere vanderen problemfrit og solidt i den danske muld. Men du får også mellemstykke og samlingsstykke, så du kan sætte din haveslange til havevanderen uden problemer.

  Køb Point Perfect havevander sprinkler, og vand haven – og kun haven.

  Du få 2 stk i en pakke.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /