Pocket Hose vandslange – flere længder

Pocket Hose vandslange - flere længder

Pocket Hose vandslange – flere længder

129,00 kr.499,00 kr.

Out of stock

129,00 kr.499,00 kr.

Pocket Hose vandslangen adskiller sig fra normale vandslanger, fordi den fylder betydeligt mindre, når den er sammenrullet, og endvidere fordi den sparer dig for al besvær, når den skal rulles ud og tages i brug, fordi den selv automatisk udvider og udfolder sig, når bare du tænder for vandet. Læs videre nedenfor.

ID: 290296 Kategorier: , ,
Ryd
x
Få besked når varen igen er på lager
Dag-til-dag levering
Gratis v/køb over 395*
365 dages returret*
Ingen skjulte abonnementer
100% prisgaranti
Tusinder af glade kunder

Beskrivelse

Bedst i sammenligning
Den almindelige vandslange er både bøvlet og besværlig at have med at gøre – den er tung og krøller hurtigt sammen i knuder om sig selv, før du overhovedet når at få set dig omkring. Og helt ærligt, så er det ikke heller en særligt givende beskæftigelse at rulle en sådan slange sammen igen efter brug, for den er ikke fleksibel i sit materiale og behøver derudover næsten et skur for sig at opbevare.

Med vandslangen fra Pocket Hose får du dig et innovativt bud på en stærk, fleksibel og let haveslange, som løser problemstillingerne ved den almindelige haveslange, fordi denne i sammenligning er nem at have med at gøre, når du skal vande din tørstige have – og bedst af alt: Pocket Hose er vandslangen, der automatisk selv ruller sig ud, når bare du tænder for vandet.

Stærk yder- og fleksibel inderslange til alle vejrforhold
Pocket Hose er udviklet med henblik på blandt andet bæredygtighed, hvorfor den er designet med en stærk yder- og fleksibel inderslange.

Pocket Hose vandslangen er i stand til at udvide og give sig i størrelsen, uden hverken at knække, bukke, sprække eller lække, fordi den er forstærket med en DuraRip inderslange, der er fremstillet i et fleksibelt elastisk materiale, som er tolerant overfor gennemstrømning af vand.

Yderslangen er fremstillet i et modstandsdygtigt materiale overfor både sol, kulde og varme, så du endvidere kan have den fremme eller i brug i din have under alle vejrforhold.

Lille, let og kompakt – gem den i baglommen
Pocket Hose oversættes på dansk til ”lomme vandslange” og er naturligvis navngivet således på grund af dens kompakte design, der fylder betydeligt lidt i forhold til en almindelig vandslange, og som vejer mindre end et halvt kilo, når den er tømt for vand.

Idet du slukker for vandet, når du er færdig med at bruge slangen, tømmes den automatisk og trækker sig igen sammen, så den næsten ingenting fylder – faktisk bliver den så lille og let, at du bogstaveligt talt nemt kan have den med dig i din lomme!

Vælg en længde efter dit behov
Pocket Hose fås i flere længder, så den passer til alle og enhvers behov. Vælg den i enten 7,5m, 15m, 22m eller 30m længde.

Pocket Hose opbevaringsspand
Du kan nemt opbevare din Pocket Hose vandslange i den lige så smarte opbevaringsspand, der kan hænges på en hane, så du altid ved hvor du har den henne – bestil den her

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelser

, , ,