Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 270 gange

Pocket Hose vandslange - flere længder

  Del

  zoom
  Pocket Hose vandslange - flere længder
  Set 270 gange

  Pocket Hose vandslangen adskiller sig fra normale vandslanger, fordi den fylder betydeligt mindre, når den er sammenrullet, og endvidere fordi den sparer dig for al besvær, når den skal rulles ud og tages i brug, fordi den selv automatisk udvider og udfolder sig, når bare du tænder for vandet. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 199,00

  -50%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 199,00

  -50%
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Pocket Hose vandslangen adskiller sig fra normale vandslanger, fordi den fylder betydeligt mindre, når den er sammenrullet, og endvidere fordi den sparer dig for al besvær, når den skal rulles ud og tages i brug, fordi den selv automatisk udvider og udfolder sig, når bare du tænder for vandet. Læs videre nedenfor.

  Bedst i sammenligning
  Den almindelige vandslange er både bøvlet og besværlig at have med at gøre – den er tung og krøller hurtigt sammen i knuder om sig selv, før du overhovedet når at få set dig omkring. Og helt ærligt, så er det ikke heller en særligt givende beskæftigelse at rulle en sådan slange sammen igen efter brug, for den er ikke fleksibel i sit materiale og behøver derudover næsten et skur for sig at opbevare.

  Med vandslangen fra Pocket Hose får du dig et innovativt bud på en stærk, fleksibel og let haveslange, som løser problemstillingerne ved den almindelige haveslange, fordi denne i sammenligning er nem at have med at gøre, når du skal vande din tørstige have - og bedst af alt: Pocket Hose er vandslangen, der automatisk selv ruller sig ud, når bare du tænder for vandet.

  Stærk yder- og fleksibel inderslange til alle vejrforhold
  Pocket Hose er udviklet med henblik på blandt andet bæredygtighed, hvorfor den er designet med en stærk yder- og fleksibel inderslange.

  Pocket Hose vandslangen er i stand til at udvide og give sig i størrelsen, uden hverken at knække, bukke, sprække eller lække, fordi den er forstærket med en DuraRip inderslange, der er fremstillet i et fleksibelt elastisk materiale, som er tolerant overfor gennemstrømning af vand.

  Yderslangen er fremstillet i et modstandsdygtigt materiale overfor både sol, kulde og varme, så du endvidere kan have den fremme eller i brug i din have under alle vejrforhold.

  Lille, let og kompakt – gem den i baglommen
  Pocket Hose oversættes på dansk til ”lomme vandslange” og er naturligvis navngivet således på grund af dens kompakte design, der fylder betydeligt lidt i forhold til en almindelig vandslange, og som vejer mindre end et halvt kilo, når den er tømt for vand.

  Idet du slukker for vandet, når du er færdig med at bruge slangen, tømmes den automatisk og trækker sig igen sammen, så den næsten ingenting fylder - faktisk bliver den så lille og let, at du bogstaveligt talt nemt kan have den med dig i din lomme!

  Vælg en længde efter dit behov
  Pocket Hose fås i flere længder, så den passer til alle og enhvers behov. Vælg den i enten 7,5m, 15m, 22m eller 30m længde.

  Bemærk at vi lige nu giver vi dig en GRATIS sprayer med i købet!

  Pocket Hose opbevaringsspand
  Du kan nemt opbevare din Pocket Hose vandslange i den lige så smarte opbevaringsspand, der kan hænges på en hane, så du altid ved hvor du har den henne – bestil den her

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /