Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 101 gange

Playtime Station – Kattelegetøj

  Del

  zoom
  Playtime Station – Kattelegetøj
  Set 101 gange

  Katte bruger størstedelen af døgnets timer til at sove i, men i de resterende timer elsker de at lege. Denne vippende Playtime Station fra Pet Parade skal nok give din kat endnu mere lyst til at lege. Og legestationen er oven i købet indrettet, så katten får hvæsset sine kløer under legen. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 149,00

  Vejl. pris kr 299,00

  -50%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Katte bruger størstedelen af døgnets timer til at sove i, men i de resterende timer elsker de at lege. Denne vippende Playtime Station fra Pet Parade skal nok give din kat endnu mere lyst til at lege. Og legestationen er oven i købet indrettet, så katten får hvæsset sine kløer under legen.

  Leg er med til at motivere katten til at bevæge sig, hvilket er vigtigt især for ældre katte, for at de ikke skal blive overvægtige og sløve. Det er helt umuligt for din kat ikke at blive motiveret til leg med denne gyngende og vippende legestation med to bolde med bjælder i.

  Nem at samle og at opbevare

  Legestationen er nem at samle helt uden brug af værktøj. Den er lige så nem at skille ad igen, så du kan sætte den væk, når den ikke er i brug – eller hvis du vil have den med dig.

  Måler: 25 x 8.5 x 28.5cm 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /