Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Plastposer med lynlås assorteret str. - 50 stk

  Del

  zoom
  Plastposer med lynlås assorteret str. - 50 stk

  Plastposer med lynlås er perfekte til sortering og opbevaring mindre ting, såsom skruer, hårnåle eller små fødselsdagsflag, så de ikke ligger løst og flyder på dine borde eller i dine skuffer. Den praktiske lukkemekanisme gør det let og hurtigt at komme til dine ting, lige så ofte du har brug for det. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 16,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Plastposer med lynlås er perfekte til sortering og opbevaring mindre ting, såsom skruer, hårnåle eller små fødselsdagsflag, så de ikke ligger løst og flyder på dine borde eller i dine skuffer. Den praktiske lukkemekanisme gør det let og hurtigt at komme til dine ting, lige så ofte du har brug for det. Læs videre nedenfor.

  Let overblik med de små poser
  Plastposerne med lynlås er praktiske, når du står og skal pakke eller opbevare mange små ting, som du gerne senere hen vil have let adgang til. Den praktiske lynlås gør det nemt at åbne og lukke for poserne, så du let kan pakke dine ting væk eller komme til dem igen, og på samme tid slipper du med denne lukkemekanisme for at bøvle med tape, knuder, klemmer og andre mindre praktiske eller tidskrævende lukkeanordninger.

  Poserne kommer i 3 forskellige størrelser og hver pakke indeholder 50 stk. individuelle genlukkelige poser. Derudover er poserne fremstillet i gennemsigtig plastik, så du nemt kan se hvad der er i dem, uden at skulle åbne for dem. Brug dem f.eks. til at sortere møtrikker, skruer, perler i forskellige farver og meget andet.

  Specifikationer
  Materiale: Plastik
  Assorterede størrelser: 5 x 8,8 cm/7,8 x 13,5 cm/12,8 x 19,5 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /