Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Pizzabakker til mikrobølgeovn

  Del

  zoom
  Pizzabakker til mikrobølgeovn

  Gør pizzaopvarmning i mikrobølgeovn til en succes, og triste tørre flade pizzastykker til fortid, med disse pizzabakker til mikrobølgeovn, der gør dine overskydende pizzastykker lige så friske på anden dagen, som da de netop var kommet ud fra stenovnen i pizzariaet. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 59,00

  Vejl. pris kr 129,00

  -54%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Gør pizzaopvarmning i mikrobølgeovn til en succes, og triste tørre flade pizzastykker til fortid, med disse pizzabakker til mikrobølgeovn, der gør dine overskydende pizzastykker lige så friske på anden dagen, som da de netop var kommet ud fra stenovnen i pizzariaet. Læs mere nedenfor.

  Det har tidligere været en nedslående affære at genopvarme gårsdagens pizza, fordi du er blevet efterladt en større rengøring af ost og olie, der flittigt er flydt fra pizzaen og ned til bunden af din ovn, eller som har sat sig fast i ovnens rist, men sådan skal du ikke længere have besvær, for du kan med disse pizzabakker til mikrobølgeovn hurtigt og ubesværet komme din kolde pizza til livs!

  Gårsdagens saftige pizza fik dine tænder til at løbe i vand, fordi den var sprød og smagte helt fantastisk, så du gemte de overskydende pizzastykker, fordi det virkede som en genial idé at have resterne med dig i din madpakke i dag. Men når du hiver den kolde pizza frem fra køleskabet, da venter du dig en skuffelse, for dejen er sunket sammen og dens toppings ligger stift fladt på brødet, så pizzaen ikke længere ser lige så tiltalende ud, som den gjorde i går.

  Pizzabakkerne er designet med forhøjede knopper, der tillader fugt og overskydende olier at strømme mod bunden af bakken, så den forhindrer din pizza i at blive slatten efter en tur i mikroovnen, samt udviklet med åbninger i siderne, så luft kan cirkulere rundt gennem endnu en opvarmning og derved lade pizzadejen hæve på ny.

  Pizzabakkens praktiske og varmeresistente silikone håndtag gør bakken nem at få fat i, at holde på og at bære, og det unikke design giver dig mulighed for at varme op til fire skiver på én gang. Bakkerne tåler endvidere opvaskemaskine, så du nemt derefter kan rengøre den.

  Specifikationer
  Materiale: Plast og varmeresistent silikone håndtag
  Kan rumme op til 4 pizzastykker på én gang

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /