Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 245 gange

Pest eProtect 5-i-1 - mod skadedyr og insekter

  Del

  zoom
  Pest eProtect 5-i-1 - mod skadedyr og insekter
  Set 245 gange

  Pest eProtect 5i1 bruger electro-vibrationsbølger til at frastøde myrer, væggelus, lopper, mider, mus, rotter og andre skadedyr. Effektiv og miljøvenlig. LED-indikatorer og dæmpet nat lys inkluderet. Er du træt af myg i soveværelset, edderkopper på badeværelset eller myrer i køkkenet? Og vil du gerne af med nogle af de millioner støvmider der kan bo i din madras?  Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 199,00

  Vejl. pris kr 299,00

  -33%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre
  Pest eProtect 5i1 bruger electro-vibrationsbølger til at frastøde myrer, væggelus, lopper, mider, mus, rotter og andre skadedyr. Effektiv og miljøvenlig. LED-indikatorer og dæmpet nat lys inkluderet. Er du træt af myg i soveværelset, edderkopper på badeværelset eller myrer i køkkenet? Og vil du gerne af med nogle af de millioner støvmider der kan bo i din madras? 

  Kom af med skadedyr, husstøvmider, insekter og gnavere uden brug af kemikalier der kan være skadelige for din familie og dine kæledyr - og uden at skulle tilkalde professionel hjælp! Pest eProtect 5in1 fylder næsten ingenting og skal bare sættes i stikkontakten? så holder den dit hus fri for gnavere og insekter og husstøvmider.
  Husstøvmider er en af de væsentligste årsager til langvarige allergier, som støvallergi og astma på verdensplan.

  Har du støvallergi eller astma, eller vil du undgå at du eller dine børn udvikler det, så er det vigtigt at holde antallet af husstøvmider i hjemmet så langt nede som muligt. Miderne lever og formerer sig i tekstiler som madrasser, lagner, tæpper, sofaer og tæpper ? og de er meget svære at slippe af med. Ikke engang kraftige støvsugere eller kemiske produkter er i stand til at udrydde dem helt.

  Pest eProtect 5i1 hjælper dig med at reducere antallet af støvmider og andre småkryb i dit hjem nemt og effektivt ved hjælp af ultralyd. Du skal bare sætte den i stikkontakten. Den udsender blandt andet ultralydsbølger, som forstyrrer støvmidernes centralnerve system og påvirker deres evne til at spise og formere sig. Det reducerer mængden af mider og dermed allergigener i løbet af ca. 14 dage.


  På øvrige skadedyr virker som et elektromagnetisk skjold ved at udsende lavfrekvente bølger: ultralyd, elektromagnetiske og ioniske. Det giver et meget effektiv, miljøvenligt skjold imod insekter og små gnavere. Det frastøder dem og forhindrer dem i at komme ind i din bolig. Pest eProtect hjælper mod blandt andet rotter, mus, kakerlakker, myrer, edderkopper, termitter, tøj møl, myg og mitter og husstøvmider.

  Du skal kun bruge 1 Pest eProtect til at beskytte dit hus. Har dit hus flere etager anbefaler vi dog at du køber en til hver etage. Pest eProtect er uskadelig for mennesker og kæledyr (anbefales dog ikke hvis du har hamstere, ørkenrotter og andre gnavere) og indeholder ikke gifte eller giftige dele.
  LED-indikatorer og dæmpet nat lys inkluderet. Natlyset kan tændes/slukkes manuelt eller tændes automatisk ved mørke.

  • Anbefales ikke hvis du har hamstere, ørkenrotter, kaniner og andre gnavere som kæledyr.
  • 3 typer bølge: ultralyd, elektromagnetisk og ioniske.
  • Fremstillet af PC + ABS + PCB plast.
  • Mål: 12,5 x 7 x 4,2 cm.
  • 3 LED funktion indikator lys og dæmpet nat lys.
  • Vibration intervaller: ultralyd bølge: 1-4 sekunder (0,5-2 sekunder slukket) / magnetiske bølge: 0,5-2 sekunder (1-4 sekunder slukket)
  • Ultrasonic frekvens: 25.000 Hz
  • Strøm: 8 W

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /