Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 123 gange

Pebble Point LED touch lys i tasken eller på natbordet

  Del

  zoom
  Pebble Point LED touch lys i tasken eller på natbordet
  Set 123 gange

  Med Pebble Point LED touch lys får du lige nøjagtigt den mængde lys, du har behov for til at finde læbestiften i tasken uden at skulle vende hele indholdet af den ud på bordet i restauranten. Eller lige nøjagtigt nok lys til at finde papirlommetørklæderne om natten, uden at vække din bedre halvdel. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 59,00

  Vejl. pris kr 129,00

  -54%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med Pebble Point LED touch lys får du lige nøjagtigt den mængde lys, du har behov for til at finde læbestiften i tasken uden at skulle vende hele indholdet af den ud på bordet i restauranten. Eller lige nøjagtigt nok lys til at finde papirlommetørklæderne om natten, uden at vække din bedre halvdel.

  Pebble Point er formet som en oval kugle. Den giver et hvidt lys. Et enkelt tryk og den lyser området rundt omkring den op. Lyset er tændt i 10 sekunder, før det automatisk slukker. Det er masser af tid til at finde nøglerne, telefonen, makeuppen, papirlommetørklæderne eller hvad det nu måtte være.

  Rejsevenlig størrelse

  Lyskuglen er ikke særlig stor – 7 x 1,5 cm – så den fylder ikke unødigt op i tasken eller på natbordet. Den bruger 2 knapcellebatterier, som du får med i prisen.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /