Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 116 gange

Partner Adventures rejseadaptor

  Del

  zoom
  Partner Adventures rejseadaptor
  Set 116 gange

  Hvis du har været ude at rejse, er du nok stødt på en rejseadaptor før. Den gør at du kan tilkoble din elektronik til stikkontakter, der ikke ellers passer til din oplader. Hvis du tilmed rejser meget, kan det være en dyr fornøjelse at skulle købe forskellige adaptorer til alle landene. Partner Adventures’ rejseadaptor er en verdensadaptor, der lader dig tilkoble til stik i hele verden. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 59,00

  Vejl. pris kr 149,00

  -60%
  Køb 1 59,00 kr./stk.
  Køb 2 49,00 kr./stk. Spar 10,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Hvis du har været ude at rejse, er du nok stødt på en rejseadaptor før. Den gør at du kan tilkoble din elektronik til stikkontakter, der ikke ellers passer til din oplader. Hvis du tilmed rejser meget, kan det være en dyr fornøjelse at skulle købe forskellige adaptorer til alle landene. Partner Adventures’ rejseadaptor er en verdensadaptor, der lader dig tilkoble til stik i hele verden.

  Partner Adventures’ rejseadaptor passer til stikkontakter i USA, Europa, England, Japan, Kina, Australien og Thailand. Det betyder altså, at du får en rejseadaptor, der kan bruges rigtig mange år frem i tiden. Du behøver altså hverken at begrænse dit rejsevalg eller at lade din elektronik blive hjemme.

  Perfekt til jordomrejsen

  Intet passer sig bedre til en jordomrejse end en rejseadaptor, der fungerer i hele verden. På den måde sparer du både pengene, pladsen og besværet ved at skulle anskaffe dig- og medbringe flere forskellige adaptorer.

  Egenskaber:

  • Lys indikator
  • Børne beskyttelse
  • CA: 100-240 V, 50-60 Hz, 6 A
  • Dimensioner: 5 x 7.5 x 4 cm
  • Kan bruges i Europe, England, USA, Japan, Kina, Australien og thailand.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /