Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Paint Blast 4x4 Max male Sprøjtepistol

  Del

  zoom
  Paint Blast 4x4 Max male Sprøjtepistol

  Hvis du står overfor et stort maleprojekt i dit hjem og ikke gider at bruge en masse penge på professionel hjælp, så er Paint Blast 4x4 det male redskab, du har brug for! Læs mere om produktet

  Kr. 799,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Hvis du står overfor et stort maleprojekt i dit hjem og ikke gider at bruge en masse penge på professionel hjælp, så er Paint Blast 4x4 det male redskab, du har brug for!

  Med denne Paint Blast sprøjtepistol kan du male dine vægge, køkkenskabe eller terrasse på ganske kort tid. Dette male redskab har en 600 HVLP turbine motor og lader dig dermed påføre den ønskede mængde maling på alle slags overflader. Da der ikke gøres brug af en børste, vil du aldrig opleve besværet i at male over gammelt træ eller mursten. Her kan du i stedet på afstand male præcis den overflade, det skulle være – uanset om det er ude eller inde. 

  Paint Blast er perfekt til de store hjemmerenovationer men også til de små hjemmelavede projekter. Måske du vil give dine møbler nyt liv med en ny farve? Så kan Paint Blast nemt gøre arbejdet for dig. Dette gælder naturligvis også, hvis du skal have malet større områder af dine vægge, terrasse mm. 

  Paint Blast sprøjtepistol kan male med alle typer af maling, uanset om dette er vandbaseret maling, oliemaling, latexmaling eller beskyttende træmaling etc. Med en kapacitet på 800 ml. kan dette male redskab altså bruges til mange forskellige sammenhænge. 

  Dette perfekte male redskab kan male i 3 forskellige indstillinger: store arealer, mindre arealer og præcisionsarbejde. Når det kommer til præcisionsarbejde, kan du endda slå det indbyggede LED lys til, således at du nemt kan se ind i selv de fjerneste kroge og male det flot op.

  Pakken indeholder:

  - 1 Paint Blast sprøjte pistol
  - 1 Beholder 800 ml
  - 1 viskosimeter
  - 1 manuel (engelsk)
  - 3 reservedele (1 luftfilter, 1 mundstykke og 1 dyse)

  OBS: Indeholder kun engelsk manuel.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /