Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Oxy Pletfjerner - 500g

  Del

  zoom
  Oxy Pletfjerner - 500g

  Afskaffelse af skidt, snavs og pletter på tøjet er en let sag med det rigtige pletfjerningsmiddel. Oxy Pletfjerner er kendt for at være en særlig effektiv pletfjerner, der virker mod selv de mest besværlige indtørrede pletter på tøjet, når blot det bliver anvendt sammen med dit vanlige vaskemiddel. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 20,00

  Vejl. pris kr 25,00

  -20%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Afskaffelse af skidt, snavs og pletter på tøjet er en let sag med det rigtige pletfjerningsmiddel. Oxy Pletfjerner er kendt for at være en særlig effektiv pletfjerner, der virker mod selv de mest besværlige indtørrede pletter på tøjet, når blot det bliver anvendt sammen med dit vanlige vaskemiddel. Læs mere nedenfor.

  Oxy pletfjerner indeholder aktivt oxygen, som hjælper med at nedbryde hård snavs og pletter ved forsigtigt at arbejde sig vej gennem fibrene i tøjet og tekstilerne. Pletfjerneren er derfor kendt for at være særligt effektiv til at bekæmpe besværlige pletter, såsom rødvinspletter og pletter fra græs, kaffe, te, vandbaseret blæk eller mudder på hvide og farvede tekstiler.

  Oxy kan bruges som pletfjerner på farvede eller hvide tekstiler i en normal vask, ved iblødsætning eller forbehandling. Endvidere kan Oxy pletfjerner midlet anvendes ved både hånd- og maskinvask, så du opnår det bedste pletfri resultat på din helt egen foretrukne måde.

  Indhold
  500 g Oxy pletfjerningspulver

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...