Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 146 gange

Original Xiaomi Mi Band 2 Aktivitetsarmbånd

  Del

  zoom
  Original Xiaomi Mi Band 2 Aktivitetsarmbånd
  Set 146 gange

  Original Xiaomi Mi Band 2 overvåger dine biorytmer. På den 0,42” store OLED skærm kan du se din puls, kropstemperatur, tilbagelagt distance, tidspunkt, opkald, sms’er og meget andet. Løft hånden, så vågner skærmen, og du kan se klokken. Du behøver ikke engang at røre ved aktivitetsmåleren. Den har touchpanel, så du nemt kan finde de informationer, du har brug for. Se mere info nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 399,00

  Vejl. pris kr 599,00

  -33%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Original Xiaomi Mi Band 2 overvåger dine biorytmer. På den 0,42” store OLED skærm kan du se din puls, kropstemperatur, tilbagelagt distance, tidspunkt, opkald, sms’er og meget andet. Løft hånden, så vågner skærmen, og du kan se klokken. Du behøver ikke engang at røre ved aktivitetsmåleren. Den har touchpanel, så du nemt kan finde de informationer, du har brug for. Se mere info nedenfor.

  Dette aktivitetsarmbånd kan bruges af næsten alle. Det er ret nemt at tilpasse længden med det justerbare spænde på remmen. Måleren er vandtæt, så du kan vaske hænder, uden at tage armbåndet af. Målere er opladelig, så du er fri for indkøb af batterier, udskiftning af batterier og afskaffelse af batterier. Oplader medfølger. Batteriet har en standbytid på ca. 20 dage.

  Diskret aktivitetsarmbånd

  Armbåndet er udstyret med en lås, der sikrer, at du ikke taber det. Det er sort og ligner ved første øjekast et ganske almindeligt, digitalt armbåndsur. Og det kan da også vise dig klokken, og du kan sætte en alarm, men det kan meget mere end det.

  Aktivitetsmåler med mange funktioner

  Det kan overvåge din puls og din søvn, tælle hvor mange skridt du har gået, hvor lang afstand du har tilbagelagt, og hvor mange kalorier du har forbrændt, måle din kropstemperatur osv. Det er nemt at finde og skifte mellem de forskellige resultater ved hjælp af touchpanelet.

  Ud over at overvåge dine biorytmer, vibrerer aktivitetsarmbåndet, når du får opkald, sms’er eller andre notifikationer på din smartphone. Du kan åbne din smartphone uden password, når du har måleren på. Endelig kan du også gemme målerens data på din smartphone, når du har synkroniseret måler og smartphone. Aktivitetsmåleren er kompatibel med iOS 7.0 eller senere og Android 4.4 eller senere.

  Billigt aktivitetsarmbånd

  Træner du seriøst, eller skal du i gang med at træne for at komme i form, tabe dig eller bare for generelt at forbedre din sundhed, og mangler du et funktionelt og smart aktivitetsarmbånd af høj kvalitet, så er Original Xiaomi Mi Band 2 det helt rigtige valg. Køb det her. Vi har altid lave priser.

  Egenskaber:

  • Funktionesliste: Pulsmåler, søvnovervågning, skridttæller, forbrændte kalorier, tilbagelagt afstand, ur, alarm, vibrationer
  • Bluetooth: v4.0
  • Skærm/Mål: 0.42" OLED med touchstyring
  • Batteri: Li-Polymer 70mAh genopladeligt batteri
  • Standbytid: Ca. 20 dage
  • Sensorer: Strømbesparende accelerationssensor og fotoelektrisk pulsmåler
  • Armbåndets længde: 235mm
  • Justerbar del af remmen 155mm - 210mm
  • Trackerens mål: Cirka 40mm x 16mm x 10mm


  Kassen Indholder:
  - Xiaomi Mi Band 2 aktivitets armbånd
  - Oplader kabel til usb.
  - Manual - Engelsk

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /