Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 173 gange

Original Thermapulse Relief Wrap – Lindrende massage- og varmetæppe

  Del

  zoom
  Original Thermapulse Relief Wrap – Lindrende massage- og varmetæppe
  Set 173 gange

  Vil du have et lindrende massage- og varmetæppe for at enhver spænding i ryg og nakke forsvinder med det samme, er denne Relief Wrap perfekt til dig. Dette varmetæppe kan du have med dig overalt og holde smerterne på lang afstand. Læs mere om produktet

  Kr. 799,00
  -0%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Vil du have et lindrende massage- og varmetæppe for at enhver spænding i ryg og nakke forsvinder med det samme, er denne Relief Wrap perfekt til dig. Dette varmetæppe kan du have med dig overalt og holde smerterne på lang afstand.

  Ud over at være fantastisk til at mindske ømhed og smerter kan dette tæppe kan hjælpe på naturlig stress, da det varmer og giver en følelse af velbehag og afslapning.

  Aflaster spændinger i skuldre, ryg og nakke

  Dette varmetæppe er en innovativ udvidelse af den kendte varmepude, da du kan have tæppet på, mens du klarer dagens pligter.

  Varmeelementer og mikroplys omgiver dig med en varm og beroligende komfort, som er uden sammenligning.

  Tilligemed lænker det dig ikke til sofaen, så du har fuld mobilitet, mens du bærer det. Samtidig udsender tæppet nogle vibrationer, så de ømme punkter og store spændinger for alvor bliver lindret.

  Det originale Thermapulse Relief Wrap tæppe har et unikt design, der fokuserer på nakke, ryg og skuldre. Pasformen gør, at den kan sidde tæt på de svært tilgængelige områder, som en almindelig varmepude vil have sværere ved at ramme.

  Det store tæppe, har let vægtede kanter, så tæppet ikke flagrer rundt, men holder sig tæt på kroppen. Samtidig har det en magnetisk spænde, som sikrer, at tæppet forbliver på plads.

  Varme- og vibrationsindstillinger

  Omend du er til svag eller kraftig varmeintensitet, er tæppet anvendeligt. Du har nemlig to varmeindstillinger at vælge imellem.

  Med de to varmeindstillinger kan du tilpasse behandlingen og bruge den intensitet, der får dig til at føle dig bedre tilpas.

  Det eneste du skal gøre, er at starte det originale Thermapulse Relief Wrap med den ønskede indstilling, så gør tæppet resten for dig. Du får afslappende, gavnlig varme lige i det område, hvor du har spændinger – perfekt til maksimal lindring!

  Ud over varmen får du med dette varmetæppe også fire vibrationsindstillinger, så du kan vælge hvor hårdt eller blødt du bliver masseret.

  Brug det overalt

  Thermapulse Relief Wrap har en 2,7 meter lang ledning og indbygget styring. Takket være den lange ledning kan du bevæge sig frit og sætte eller lægge dig hvor som helst!

  Perfekt til hjemmet eller arbejdet – specielt hvis du f.eks. har et kontorarbejde, hvor du sidder meget ned og derfor bliver træt i ryggen.

  Varmetæppet har automatisk slukker, der afbryder efter 2 timer, så det er sikkert at anvende, mens du hviler og slapper af. For du kan være helt tryg, selv hvis du falder i søvn med varmetæppet på.

  En betænksom gave

  Kender du en, som døjer med ømme ryg- og nakkemuskler, er den originale Relief Wrap netop gaven, der kan give ham eller hende en lettere hverdag. På den måde giver du vedkommende mulighed for at lindre alle smerter.

  Tæppet fylder ikke meget og kan altid nemt findes frem, når det skal i brug. Du kan vælge mellem farverne vinrød og lyseblå.

  Køb det orignale Relief Wrap tæppe i dag, og slip for smerter og muskelinfiltrationer.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /