Om os

Manillo.dk – dit spotmarked på nettet

Velkommen til manillo.dk. Vi er et spotmarked med de billigste priser på nettet.

Vores indkøbere finder hver uge nye spændende produkter som vi straks sætter til salg på manillo.dk.

Hos os finder du både de helt nye innovative produkter, et bredt sortiment af hverdagsprodukter og mange spændende produkter du ikke kan finde i butikkerne.

Vi arbejder hårdt for at tilbyde dig en bedre handel. Med det forstår vi relevante varer i god kvalitet til en lav pris, hurtig levering og god kundeservice. Og hvis et af vores produkter er midlertidigt udsolgt kan du skrive dig op til at få besked når det er på lager igen.

Hos os kan du trygt handle. Vi er godkendt af det officielle e-mærket. Vi har den bedste sikkerhed og en behagelig personlig betjening med dig i centrum. Du skal IKKE binde dig til et abonnement for at få gode priser hos os. Vi lokker dig IKKE ind i en abonnementsfælde med kunstigt lave priser. Vi meget stolte af en score på 9,8 på trustpilot, fordi langt de fleste af de op mod 1.000 bedømmelser vi har er på de maksimale 5 grønne stjerne.  

Hvis der er varer du mangler på hjemmesiden så send en mail til support@manillo.dk eller ring på telefon +45 88886088 på hverdage kl. 10.00-14.00. På kundeservice telefonen hjælpe vi dig med spørgsmål omkring køb på hjemmesiden samt detaljer omkring varerne. Skriver du en mail uden for åbningstiden får du normalt svar i løbet af meget kort tid. Vi ringer dig gerne op hvis du har brug for hjælp.

Vi har i modsætning til internationale netbutikker hurtig levering og du kommer ikke til at betale told og afgifter.  Hvis du bestiller på hverdage inden kl. 14 får du din pakke næste dag.  Du kan tilkøbe levering til pakkeshop med Post Danmark eller til privatadresse med både GLS og Post Danmark. Se mere under fragt/levering.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på manillo.dk til en god handel.

Manillo.dk (Save Nordic ApS)
Slettensvej 65 (Hal 1)
5270 Odense N
Cvr nr: 37566721

Email: support@manillo.dk

Telefon: 88886088