Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 326 gange

Melissa panini grill/toaster - 1600W

  Del

  zoom
  Melissa panini grill/toaster - 1600W
  Set 326 gange
  ID nr.: 2243

  Giv dig i kast med grillmad helt uden at tænde op for havegrillen - med Melissa grill og toaster kan du hurtigt tænde op indendørs og enten have grillen stående i køkkenet eller placeret midt på spisebordet, så du og din familie (eller gæster) kan være fælles om madlavningen; bøffer, tapas eller italiensk panini - alverdens retter kan tilberedes på en bordgrill, hav bare madvarerne parat, og resten giver sig selv. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 399,00

  Vejl. pris kr 539,00

  -26%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Giv dig i kast med grillmad helt uden at tænde op for havegrillen - med Melissa grill og toaster kan du hurtigt tænde op indendørs og enten have grillen stående i køkkenet eller placeret midt på spisebordet, så du og din familie (eller gæster) kan være fælles om madlavningen; bøffer, tapas eller italiensk panini - alverdens retter kan tilberedes på en bordgrill, hav bare madvarerne parat, og resten giver sig selv.

  Et lækkert måltid
  Med Melissa grillen kan du nemt komponere et lækkert måltid med godt kød og tilhørende grønt. Det kan være alt lige fra auberginer, courgetter, svampe, peberfruger til groft brød, pariser toast eller panini og meget andet velsmagende sundt (eller mindre sundt) mad.

  Grillen er helt eminent til at lave sprøde skorper på parisertoast og panini, fordi den har en bedre temperatur og større grillflade, end den almindelige toastmaskine, så skal du lave noget nemt til børnene og deres venner, kan du hurtigt servere en lang række dampende varme toasts til dem alle.

  Toaster og bordgrill
  Når du har gæster på besøg kan Melissa panini toaster og grill nemt anbringes på et bord, på helt samme måde som en raclette, så I alle kan sidde samlet om bordet og være fælles om at tilberede jeres mad på hver jeres egen foretrukne måde.

  Det vil sige, at du ikke behøver at stå alene i timevis med maden, for at få kødet og brødet helt perfekt før selskabets ankomst, og gæsterne vil med garanti finde det underholdende at grille i fælleskab med hinanden.

  Billig panini grill i flot design
  Melissa grill og toaster giver dig noget for pengene i dens ydeevne, mange funktioner og flotte stilfulde design. Den har udover grillfunktionen automatisk temperaturkontrol, som signalerer, hvornår din mad er klar og som på samme tid holder en jævn lun temperatur, så din mad kan blive liggende deri uden at brænde på. Derudover er den udstyret med et cool-touch håndtag, så du ikke brænder fingrene under madlavningen og et smart ledningsoprul, så du nemt kan opbevare grillen, når ikke den er i brug.

  Non-stick, for nem rengøring
  Panini grillens plader er fremstillet med non-stick (ikke-klæbende) belagte overflader, som sikrer nem og hurtig rengøring efter brug, fordi maden ikke hænger fast på grillen under madlavningen. Derved er det også muligt at tilberede maden uden en hel masse brug af overflødig fedtstof.

  Specifikationer

  Justerbar termostatknap
  Rengøringsvenlig slip let belægning
  Skridsikre fødder
  Inkl. drypbakke
  Kontrollampe og klarlampe
  Termostatstyret lampe
  Overophedningsbeskyttelse
  System med flydende hængsler tilpasser sig automatisk til tykkelsen på den mad der tilberedes
  Effekt: 1600W
  Pladestr.: 28 x 17 cm
  Farve: sølv og sort

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /