Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 396 gange

NORVarm Elektrisk vægpejs – 1000/2000 W

  Del

  zoom
  NORVarm Elektrisk vægpejs – 1000/2000 W
  Set 396 gange

  Gør din stue endnu mere indbydende og hyggelig med denne elektriske pejs, som passer både i lejligheder og villaer. Med denne pejs kan du sprede en helt unik og rar stemning og varme i huset uden at skulle bruge penge på brænde. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 1199,00

  Vejl. pris kr 1795,00

  -33%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Gør din stue endnu mere indbydende og hyggelig med denne elektriske pejs, som passer både i lejligheder og villaer. Med denne pejs kan du sprede en helt unik og rar stemning og varme i huset uden at skulle bruge penge på brænde.

  Denne røgfri pejs kan du nemt hænge op på væggen og sætte den til, så du til hver en tid kan nyde synet af virkelighedstro flammer, der kan lyse rummet flot op og give varme fra sig.

  Til enhver indretning

  Lige meget hvordan du kan lide at indrette dit hjem, vil denne pejs med sikkerhed passe ind i netop den stil, du kan lide. Pejsen er enkel og stilren og har en højde på 57 centimeter og en bredde på 95 centimeter – så det er ikke meget plads den optager. Dybden er 9,5 centimeter.

  Opvarmer huset alle de kolde aftener

  Med denne elektriske vægpejs kan du varme din bolig op på ingen tid de dage, hvor der er ekstra koldt udenfor.

  Der medfølger fjernbetjening, hvormed du nemt kan regulere ”flammernes” intensitet og varmen. Der er to forskellige varmeindstillinger, og de realistiske dekorationssten med flammeeffekt har fem forskellige lysstyrker at vælge imellem.

  Du skal ikke være nervøs for at pejsen kan blive for varm, da den er sikret mod overophedning og derfor godt kan passe sig selv, uden at du behøver at holde øje med den.

  Giver den ultimative hyggestemning uden ekstra arbejde

  Vægpejsen er atmosfæreskabende og vil med det samme skabe den helt perfekte stemning, du leder efter. Alligevel behøver du ikke være bange for brandfaren, gløder der kan springe ud og ødelægge dit gulv, ubehagelig røg, støv og ubehagelige belægninger, som belaster dig med ekstra rengøring. Du behøver faktisk ikke engang en skorsten.

  Pejsen har et frontpanel i sort, hærdet glas.

  Køb NORVarm elektriske vægpejs i dag, så kan du med få klik drømme dig tilbage til din bedstemors hyggelige og varme stue.

  Egenskaber:

  • 230V ~ 50Hz
  • Str. 95 x 9,5 x 57 cm
  • 2 varme indstillinger 1000/2000W
  • Frontpanel i fladt sort hærdet glas
  • Fjernbetjening inkl. on/off, varme indstillinger
  • og lysdæmper
  • LED lys flamme design med dekorationssten
  • Justerbar flammer 5 lysstyrker
  • Overophedningssikring
  • Varmeblæseren varmer i toppen. 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /