Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 237 gange

Christmas Lights - Laser julelys

  Del

  zoom
  Christmas Lights - Laser julelys
  Set 237 gange

  Christmas Lights Laser Julelys skaber en helt unik og fortryllende atmosfære i og omkring dit hjem med dens revolutionære laserlys teknologi, der projekterer en dekorativ tredimensional billedgengivelse, som er ideel til anvendelse både udendørs og indendørs. Læs mere nedenfor.  Læs mere om produktet

  Kr. 999,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Christmas Lights Laser Julelys skaber en helt unik og fortryllende atmosfære i og omkring dit hjem med dens revolutionære laserlys teknologi, der projekterer en dekorativ tredimensional billedgengivelse, som er ideel til anvendelse både udendørs og indendørs. Læs mere nedenfor. 

  Laser Julelyset er den hurtigste, nemmeste og billigste løsning på at forvandle ethvert hjem til en dekorativ oplevelse for familie, venner samt forbipasserende og sætter scenen for fejring af mærkedage, helligdage, højtider, forsamlinger og hyggelige aftener året rundt.

  Spar tid med et laser julelys

  Der er med Christmas Lights laserlyset endvidere taget højde for besparelse af tid og besvær - den diskrete projektor skal blot placeres i din have, indendørs i dit hjem, på laden, ved poolen eller som belysning udover større landskaber og tilsluttes en strømkilde. Projektoren er vejrbestandig, vandresistent og forseglet mod støv og snavs, skaber ikke bøvl med sammenviklede ledninger, som oftest opleves med de traditionelle lyskæder, og er en fantastisk erstatning af julelys.

  Lav dit helt eget laserlys show til jul eller særlige anledninger

  Køb flere for ekstra hygge og effekt og nyd det stemningsfulde lys i grøn og/eller rød med dens medfølgende fjernbetjening, der giver dig fuld kontrol over din belysning eller sæt dens timer til en varighed på 2, 4, 6 eller 8 timer.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /