Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 364 gange

Natlampe med sensor til toilettet

  Del

  zoom
  Natlampe med sensor til toilettet
  Set 364 gange

  Skal du op på toilettet om natten, eller har du børn, der skal, så skal der lys til. Lys nok til, at kummen kan findes, men ikke så meget lys, at du eller barnet vågner alt for meget op. Lampen kan lyse i alle farver og du instiller det på lampen.  Læs mere om produktet

  Kr. 99,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Skal du op på toilettet om natten, eller har du børn, der skal, så skal der lys til. Lys nok til, at kummen kan findes, men ikke så meget lys, at du eller barnet vågner alt for meget op. Lampen kan lyse i alle farver og du instiller det på lampen. 

  Lige så snart nogen nærmer sig tænder denne natlampe med sensor. Natlampen er nemlig udstyret med en bevægelsessensor. Når rummet forlades, og al bevægelse forsvinder, slukker lampen automatisk igen.

  Natlampe med 8 farver

  Natlampen er beregnet til at sidde på toiletkummen, og den kan oplyse hele kummen – indvendigt – og bræt i 8 forskellige farver med blødt lys. Grøn, gul, blå, rød, lilla, turkis, rosa og grå. Du kan vælge hvilekn af farverne som lampe skal lyse, ved at trykke på knappen, ved siden af sensoren. 

  Nem og hygiejnisk montering

  Det er enkelt og problemfrit at montere natlampen. Den sættes fast lidt ligesom en wc-blok til rengøring. Udvendig sidder sensoren og indvendigt lyser lampen.

  Bruger 3 x AAA batterier. (medfølger ikke) Kan købes her.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /