thumb

Retro Popcornmaskine

Hard Water Wand Kalkfjerner

Hard Water Wand Kalkfjerner

Selvklæbende myggenet til vinduer

99 kr

Genialt Selvklæbende myggenet til vinduer. Super smart, praktisk og effektivt myggenet til vinduer. Udstyret med Selvklæbende tape for nem adgang til vinduet. Super enkelt opsætning.

På lager og klar til afsendelse
Id: 1517
SKU
Selvklæbende myggenet til vinduer
  • Køb 2 for 79 kr pr styk og spar 20% ekstra
  • Køb 4 for 69 kr pr styk og spar 30% ekstra

Træt af myg og andre insekter i soveværelset om sommeren? Så prøv det smarte myggenet til vinduer, med selvskæbende velcro tape. Perfekt til varme sommernætter i soveværelset og børneværelset.

Sommeren er lige på trapperne og uanset om du normalt sover med åbent vindue det meste af året eller det kun sker i den varme sommer periode, så er problemet med myg, stankelben og andre insekter, som forstyrre din nattesøvn en evig irritation.

Dette myggenet til vinduer holder fluer, myg og andre insekter ude. Nettet sættes nemt op og fjernes hurtigt når du skal enten åbne eller lukke vinduet med Selvklæbende tape.

Skynd dig at få dette smarte og effektive myggegardin. Du får med garanti en dejlig kølig nattesøvn uden forstyrrelser og du slipper for at vågne op med myggestik.

Features

Farve: Sort Selvklæbende myggenet til vinduer Holder sove og børneværelset køligt og fri fo insekter Nem opsætning Nem tilgang til at åbne og lukke vinduet Størrelse: ca. 120 x 100 cm.

Sætter indeholder:

1 stk. myggenet ca. 120 x 100 cm. (kan klippes til) 1 rulle velcrotape til påsætning på vindueskarmen ca. 5 m. (kan klippes og tilpasses din rude)

Bliv inspireret

Andre kigger lige nu på disse populære produkter

Produkter fra samme kategori