Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 192 gange

Myggenet til barneseng

  Del

  zoom
  Myggenet til barneseng
  Set 192 gange

  Beskyt dit barn mod irriterende myggestik, mens det sover med dette myggenet til barnesengen. Det er hvidt og transparent, så du kan kigge ind til barnet uden at fjerne myggenettet, og barnet kan kigge ud. Myggenettet måler 145 x 74 x 82,5 cm. Se mere info herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 39,00

  Vejl. pris kr 59,00

  -34%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Beskyt dit barn mod irriterende myggestik, mens det sover med dette myggenet til barnesengen. Det er hvidt og transparent, så du kan kigge ind til barnet uden at fjerne myggenettet, og barnet kan kigge ud. Myggenettet måler 145 x 74 x 82,5 cm. Se mere info herunder.

  Det er ikke rart med et grædende barn, der har fået et eller flere kløende myggestik, mens det har ligget og sovet. For myg kommer ind alle vegne. Myggenettet her beskytter dit barn, mens det sover. Du trækker blot nettet ud over tremmesengen – eller vuggen. Myggenettet er nemt at fjerne igen, når barnets søvn er overstået.

  Beskytter også mod andre insekter

  Nettet beskytter også med andre flyvende insekter, som hvepse, fluer og sommerfugle. Selvom insektet måske er uskadeligt, så kilder det og kan vække barnet, ligesom barnet kan blive skræmt, når det vågner, og der sidder en stor flue på sengegavlen. måler 145 x 74 x 82,5 cm.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /