Filters

Den bedste måde at undgå at blive stukket af myg eller andre insekter er ved ikke at komme i nærheden af dem. Det virker måske umiddelbart svært, men det kan faktisk lade sig gøre ved hjælp af myggenet eller insektnet. Se vores store udvalg af myggenet og insektnet herunder, der er med garanti et eller flere, der kan dække dine behov.

Myggestik eller stik fra andre insekter er irriterende, og i nogle tilfælde kan det være direkte livstruende. Allergi kan forekomme både over for myg, hvepse og andet småkravl. Derfor er den bedste måde at undgå stik at forhindre insekterne i at komme i nærheden af dig, dine børn eller dine gæster. Her på manillo.dk finder du både myggenet og insektnet til dette formål.

Her er myggenet til sengen, til babyvuggen, til døren eller til vinduet, ja, sågar net du kan bruge i haven, så du undgår stik fra insekter, når du opholder dig udendørs.

Du finder både myggenet der er meget finmaskede, som holder alt kravl ude, og net med lidt større masker, der holder fluer, hvepse og lignende ude. Nettene er af højkvalitet og nemme at montere. Du kan læse mere om de enkelte net ved at klikke på Info-knappen under de enkelte produkter.