Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

My Pet – Høm høm opsamler

  Del

  zoom
  My Pet – Høm høm opsamler

  Har du hund eller andre kæledyr, der besørger i haven, så er denne My Pet Ez Picker høm høj opsamler et must have. Med den kan du uden at bukke dig samle hundens efterladenskaber op og uden at skulle rengøre opsamleren efterfølgende. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 119,00

  Vejl. pris kr 199,00

  -40%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Har du hund eller andre kæledyr, der besørger i haven, så er denne My Pet Ez Picker høm høj opsamler et must have. Med den kan du uden at bukke dig samle hundens efterladenskaber op og uden at skulle rengøre opsamleren efterfølgende.

  De fleste hundeejere kender til problemet med hundeekskrementer i haven. Det er ikke rart at træde i, men det er heller ikke nemt at stå med skovl og måske fejebakke for at få ”kagen” op fra græsset. Tilmed kan det give dig ondt i ryggen. Med en høm høm opsamler slipper du for besværet og generne.

  Sådan virker en høm høm opsamler

  Det er enkelt at bruge My Pet Ez Picker høm høm opsamleren. Sæt en pose rundt om grabben, mens den er åben. Hold om begge greb, og træk i det lille, så grabben åbner sig, og fang høm hømmen. Bagefter fjernes pose med indhold.

  Dimensioner: 60 x 13 x 14.5 cm 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /