Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 154 gange

Multifunktionel smartphone sterilisator

  Del

  zoom
  Multifunktionel smartphone sterilisator
  Set 154 gange

  Der er mange flere bakterier og andet snavs på din smartphone, end du måske er klar over, hvilket kan være grunden til sygdom. Det kan du undgå med denne sterilisator, der både kan bruges til smykker, tandbørster og smartphones. Læs mere om produktet

  Kr. 349,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Der er mange flere bakterier og andet snavs på din smartphone, end du måske er klar over, hvilket kan være grunden til sygdom. Det kan du undgå med denne sterilisator, der både kan bruges til smykker, tandbørster og smartphones.

  Nu kan du nemt og hurtigt blive fri for de mange bakterier, din smartphone samler sammen i løbet af en dag. Sterilisatoren er kompatibel med hvilken som helst mobil, så den passer uden tvivl også med din.

  Mange skjulte funktioner

  Smartphone sterilisatoren fungerer ved at bruge UV-teknologi, som dræber helt op 99 % af de bakterier, der sidder på din mobil. Samtidig med at den renser din mobil, kan du også bruge den som oplader.

  Du kan også bruge den sikkert på andre mindre ting som smykker, din tandbørste, og hvad du ellers vil have renset. Du kan endda tilføje en duft, hvis du ønsker det.

  Egenskaber:

  • Dræber bakterier på kun 6 min
  • 1 stk. Smartphone sterilisatoren
  • 1 stk usb kabel
  • Ydre dimensioner: 209 x 110 x 44 mm
  • Vægt: 300 g

   

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /