Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Mr. Beams Universal indendørs LED lampe med sensor - 3 pack

  Del

  zoom
  Mr. Beams Universal indendørs LED lampe med sensor - 3 pack

  Med disse Mr. Beams Universal indendørs LED lamper med sensor er der ingen undskyldninger for ikke at have lys, nøjagtig hvor du har brug for det. De fylder meget lidt, de kan sættes hvor det skal være, og de er super nemme at montere. Se flere informationer herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 279,00

  Vejl. pris kr 399,00

  -30%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med disse Mr. Beams Universal indendørs LED lamper med sensor er der ingen undskyldninger for ikke at have lys, nøjagtig hvor du har brug for det. De fylder meget lidt, de kan sættes hvor det skal være, og de er super nemme at montere. Se flere informationer herunder.

  Mangler du lys på trappeafsatsen, på trappen, i garagen, i børneværelset? Disse Mr. Beams Universal LED lamper klarer paragrafferne og giver dig lys. Et behageligt hvidt lys i et areal af 3 kvadratmeter – det er mere, end det umiddelbart lyder af.

  Indendørs sensorlampe

  Lampen er til indendørs brug. Den tåler ikke Danmarks kolde og våde vejrforhold. Lampen har sensor, og tænder når der registreres bevægelse op til 3 meter væk. Men kun hvis det er mørkt. Registreres der ingen bevægelse i 30 sekunder, slukker lampen igen.

  Badværelseslampe

  Så længe du ikke placerer lampen i brusekabinen, kan du sagtens have gavn af den i badeværelset. Den giver et behageligt lys, der giver lys nok til at kunne navigere, men som ikke er generende. Så skal du på toilettet om natten, giver lampen nok lys til, at du kan navigere rundt, men ikke så meget at det er så ubehageligt, at du må knibe øjnene sammen og alligevel er lysvågen efter dit forehavende.

  Det gør den også velegnet på børneværelset som vågelampe. Vågner barnet og bevæger sig rundt, tænder lampen, så barnet bliver roligt uden at vågne helt. Når barnet bliver stille igen, slukker lampen.

  Eller ved puslepladsen, når babyen skal skiftes efter nattens måltid. Du ønsker ikke et vågent barn på det tidspunkt.

  1 – 2 – 3 hurtig montering

  Lampen er nem at montere med tape og monteringsbeslag. Faktisk er montering unødvendig de steder, hvor du har mulighed for bare at sætte lampen på en hylde, i en reol, i en vindueskarm eller lignende. Der er ikke behov for stikkontakt, for lamperne virker ved hjælp af 4 AA-batterier pr. lampe. Der medfølger ikke batterier, de skal købes separat.

  Du får ikke mindre end 3 hvide Mr. Beams Uneversal indendørs LED lamper med sensor til denne favorable pris.

  Egenskaber:

  • Bruger ikke ledninger
  • Stærk hvidt led lys
  • Bedst anmeldte Sensorlampe på det amerikanske market
  • Mere end 3 m² oplysningsområde
  • Lyset tænder når bevægelse detekteres og kun i mørke, så du spare batteri i dagslys
  • Bevægelses sensor virker op til 3 meter væk
  • Slukker automatisk efter 20 sekunder
  • Lang batteri levetid (op til 6-12 måneder ved normalt brug)
  • Bruger 4 x AA batterier (medfølger ikke men kan købes her)
  • Nem at installerer med beslag eller dobbeltklæbende tape
  • Du får 3 stk i en pakke.
  • Måler: 90 x 100 mm
  • 10 lumens

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /