Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 408 gange

Mr. Beams Spotlight XT med sensor

  Del

  zoom
  Mr. Beams Spotlight XT med sensor
  Set 408 gange

  Med denne batteridrevne LED Spotlight XT med bevægelsessensor har du uanede af muligheder. Den er nemlig nem at montere både indendørs og udendørs. Den har lang batterilevetid, og den er overkommelig i pris. Køb Mr. Beams Spotlight ST med sensor, og oplys alle de mørke steder i dit hjem.   Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 249,00

  Vejl. pris kr 349,00

  -29%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med denne batteridrevne LED Spotlight XT med bevægelsessensor har du uanede af muligheder. Den er nemlig nem at montere både indendørs og udendørs. Den har lang batterilevetid, og den er overkommelig i pris. Køb Mr. Beams Spotlight ST med sensor, og oplys alle de mørke steder i dit hjem.

   

  Slut med at falde over ungernes cykler og nedfaldne grene eller famle rundt efter nøgle og nøglehullet i døren. Mr. Beams Spotlight XT med sensor giver dig det lys, du har brug for. I indkørslen, på havegangen, i garagen, kælderen, værkstedet eller uden for hoveddøren.

  Så kan du også se, hvem det er der ringer på, hvis der kommer gæster en mørk aften. For lampen skal ikke tændes, den tænder af sig selv, når den spotter bevægelse i en omkreds af 6 meter fra den. Men kun når det er mørkt. Den tænder ikke ved bevægelse i dagslys. Det sammen med at lampen slukker automatisk efter 20-30 sekunder efter sidste bevægelse, den har registreret, gør, at batterierne holder længe.

  LED lampe med sensor til udendørs brug

  Mr. Beams Spotlight XT har en reflekterende flade, der giver maksimal oplysning og dækker 25 m2. Lyset er et neutralt, hvidt LED lys. Det lyser lige godt op udendørs som indendørs.

  Udendørs sensorlampe med batteri

  Idet denne Mr. Beams Spotlight fungerer ved hjælp af 3 D-batterier, er der ingen irriterende og vanskelige ledninger at tage hensyn til eller at montere, når lampen skal sættes på væggen, i muren eller på træværket.

  Spotlight med nem montering

  Lampen skrues nemt op og kan derefter indstilles til den retning, der er optimal for det sted, hvor den hænger.

  Den er vejrbestandig og kan derfor lige så godt monteres udendørs som indendørs. Lampen måler 16 x 9 cm og kan fås i mørkebrun og hvid.

  En god tyverisikring

  Mr. Beams Spotlight XT med sensor kan også fungere som en tyverisikring af dit hjem. De fleste indbrudstyve kan bedst lide at arbejde i mørke, så det at der bliver tændt en lampe kan virke afskrækkende.

  Endvidere vil naboer også kunne opdage, at der er aktivitet i jeres have eller indkørsel, selvom de ved, I ikke er hjemme.

  Egenskaber:

  • Bedst anmeldte sensor lampe i USA
  • Bevægelses sensoren tænder og slukker automatisk Spotlight XT
  • Bevægelses sensor virker op til 6 meter væk
  • Lyset tænder når bevægelse detekteres og kun i mørke, så du spare batteri i dagslys
  • Mere end  25m² oplysningsområde
  • Slukker  automatisk efter 20 sekunder
  • Meget lang batterilevetid (6-12 måneder ved almindelig brug)
  • Nem at installerer
  • Tåler alt vejr
  • Neutral hvid LED
  • 200 lumens
  • Bruger 3 x D batterier (medfølger ikke men kan købes her)
  • Dimensioner 160x90mm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /