Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 201 gange

Mr. Beams Slim Safety Batteridreven lampe med sensor

  Del

  zoom
  Mr. Beams Slim Safety Batteridreven lampe med sensor
  Set 201 gange

  Oplys garagen, døråbninger, lagerområder, gangarealer eller trappeskakter med denne Mr. Beams Slim Safety batteridrevne lampe med sensor. Du behøver ikke at have en hånd fri til at tænde med. Sensoren gør, at den tænder af sig selv, når den registrerer bevægelse inden for en afstand af 4 meter. Læs mere om produktet

  Kr. 299,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Oplys garagen, døråbninger, lagerområder, gangarealer eller trappeskakter med denne Mr. Beams Slim Safety batteridrevne lampe med sensor. Du behøver ikke at have en hånd fri til at tænde med. Sensoren gør, at den tænder af sig selv, når den registrerer bevægelse inden for en afstand af 4 meter.

  Slim Safety fra Mr. Beams kræver ingen stikkontakt i nærheden, den fungerer ved hjælp af 4 C-batterier, som skal købes separat. Sensoren registrerer både bevægelse og mørke, så den tænder kun hvis begge kriterier er opfyldt. Endvidere slukker lampen af sig selv 20 sekunder efter sidste bevægelse er registreret.

  Lampe med sensor til udendørs- og indendørsbrug

  Lampen er vejrbestandig, så du kan bruge den udendørs. F.eks. hvis du har et parkeringsareal, et lagerareal eller bare en stor baghave, som du gerne vil have oplyst, når du kommer gående i mørket. Lampen har en lysdækning på 20 m2.

  Det er LED lys, så du kan naturligvis også bruge den indendørs tæt op ad vægge, lofter eller paneler – uden brandfare. Dens design gør den velegnet til at sætte over en døråbning – f.eks. over døren ned til vaskekælderen, så du automatisk får oplyst trappeområdet, når du kommer gående med favnen fuld af vasketøj.

  Der medfølger monteringsbeslag, så du nemt kan få sat din lampe op, hvor du har et behov.

  Sådan sikrer du din bolig mod tyveri

  En lampe med sensor er en god måde at sikre din bolig mod tyveri. Der er ingen alarm i Mr. Beams Slim Safety lampe, men det at lampen bliver tændt, når nogen nærmer sig, kan afskrække de fleste tyve. Da de jo som bekendt helst ikke vil opdages.

  At lampen tænder, vil også vække din eller naboers opmærksomhed, og 20 sekunder er rigelig tid til at nå at opdage tyven på.

  Sæt lampen over døren til skuret, over bilen i carporten, over terrassedøren, eller hvor du nu mener, der er risiko for, at en tyv kan finde på at udfolde sine tillærte kompetencer.

  Køb Mr. Beams Slim Safety Batteridreven lampe med sensor, og kast lys over alle dine mørke områder.

  Egenskaber:

  • Bruger ikke ledninger
  • Vandtæt
  • Stærk hvidt led lys
  • Bedst anmeldte Sensorlampe på det amerikanske marked
  • Mere end 20 m² oplysning
  • Lyset tænder når bevægelse detekteres og kun i mørke, så du spare batteri i dagslys
  • Bevægelses sensor virker op til 4 meter væk
  • Slukker automatisk efter 20 sekunder
  • Lang batteri levetid (op til 6-12 måneder ved normalt brug)
  • Bruger 4 x c batterier (medfølger ikke men kan købes her)
  • Nem at installerer med beslag
  • Måler: 300 x 58 x 47mm
  • Lumens: 100

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /