Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 222 gange

Mr. Beams Slim light LED lamper med sensor

  Del

  zoom
  Mr. Beams Slim light LED lamper med sensor
  Set 222 gange

  Mr. Beams Slim light Led lampe med sensor får du her til en yderst overkommelig pris. Den giver et klart lyst, så du kan oplyse dine skabe, garderoben eller andre mørke hjørner, hvor du har brug for lys. Kan monteres på få minutter. For mere info, se herunder.   Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 199,00

  Vejl. pris kr 249,00

  -20%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel

  Vejl. pris Kr. 199,00

  Vejl. pris kr 249,00

  -20%
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Mr. Beams Slim light Led lampe med sensor får du her til en yderst overkommelig pris. Den giver et klart lyst, så du kan oplyse dine skabe, garderoben eller andre mørke hjørner, hvor du har brug for lys. Kan monteres på få minutter. For mere info, se herunder.

   

  Du kender sikkert allerede de lamper med sensor, som tænder automatisk i mørke, når der registreres bevægelse. Disse Mr. Beams Slim light LED lamper har også sensor, men forskellig fra de førstnævnte, så tænder disse også, selvom det er lyst.

  Det gør dem specielt velegnede til områder med dårligt lys, men hvor der altså er lidt lys. Det kan f.eks. være under køkkenskabene, hvor du tit står i halvmørke og arbejder. Eller i bogreolen, hvor du gerne vil kunne se bøgernes titler. Eller måske på kælder- eller lofttrappen, så du ikke falder ned på grund af mørke områder.

   Indendørs sensorlampe med batterier

  Lamperne er kun beregnet til indendørs brug, da de ikke er vejrbestandige. Til gengæld er de nemme og hurtige at montere. De kan monteres med tape eller skruer på blot et par minutter og uden den store elektrikereksamen.

  Lamperne fungerer nemlig med 4 AA-batterier, så du behøver ikke at spekulere i besværlig ledningsføring, eller om der nu er en stikkontakt i nærheden af, hvor du har behov for, at lampen bliver monteret.

  Ligeledes behøver du ikke tænke på, om tænd- og sluk-kontakten nu sidder, så den er til at finde i mørke eller nå fra et behændigt sted. For lampen tænder af sig selv, når dens sensor registrerer bevægelse op til tre meter væk. Den slukker også af sig selv, når den ikke har registreret nogen form for bevægelse i 20 eller 60 sekunder.

  Lampe med lang batterilevetid

  Denne tænd- og sluk-funktion gør, at batterierne holder helt op til 6-12 måneder ad gangen – selvfølgelig afhængig af hvor tit lampen tænder, og hvor længe den er tændt.

  Egenskaber: 

  • Bedst anmeldte Sensorlampe på det amerikanske market
  • Mere end 5 m² oplysningsområde
  • Lyset tænder når bevægelse detekteres og kun i mørke, så du spare batteri i dagslys
  • Bevægelses sensor virker op til 3 meter væk
  • Slukker automatisk efter 20 sekunder
  • Bruger 4 x AA batterier (medfølger ikke men kan købes her)
  • Nem at installerer og helt uden ledninger.
  • Du får 1 stk per pakke
  • Måler: 11 x 7 cm
  • slip for ledninger

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /