Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 355 gange

Miracle Kompressionsstrømper (unisex)

  Del

  zoom
  Miracle Kompressionsstrømper (unisex)
  Set 355 gange

  Super effektive Miracle Kompressionsstrømper (unisex) . Geniale strømper, som føles og ligner almindelige sokker! Perfekt til modvirkning af bla. åreknuder, hævede og ømme ben. Forøger blodcirkulationen. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 79,00

  Vejl. pris kr 129,00

  -39%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel

  Vejl. pris Kr. 79,00

  Vejl. pris kr 129,00

  -39%
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Super effektive Miracle Kompressionsstrømper (unisex) . Geniale strømper, som føles og ligner almindelige sokker! Perfekt til modvirkning af bla. åreknuder, hævede og ømme ben. Forøger blodcirkulationen.


  Har du en hverdag hvor du går, sidder eller står meget, så er Miracle Kompressionsstrømperne en fantastisk måde at holde dine fødder og ben sunde og fri for smerte!

  Miracle Kompressionsstrømpen gør brug af en ny og unik teknik, som er fantastisk for alle aldre. Strømperne er designet med kompression som er kraftigst ved anklerne og gradvist bliver mindre længere op ad benet. 

  Miracle Kompressionsstrømpernes hemmelighed består i designet, som er specielt udviklet til nænsomt, at massere benet når du bevæger dig. På den måde holdes blodcirkulationen konstant og jævn, hvilket er perfekt til forebyggelse af åreknuder, hævelser, smerte og ømhed.

  Strømperne er ikke som de ubehagelige og grimme støttestrømper man havde i gamle dage. Disse er super lækre tynde og fine i kvaliteten, hvilket også gør dem nemme at få på.

  "Vidste du at stewardesser altid anvender kompressionsstrømper for at modvirke ømhed, årknuder og blodpropper?"

  Miracle Kompressionsstrømperne kan varmt anbefales til dig, som står, går eller sidder meget i løbet af dagen. De anbefales til personer i alle aldre og de kan anvendes både på arbejdet, derhjemme, på ferien osv. osv. Perfekt til modvirkelse af ømhed i fødder og benPerfekt til modvirkelse af åreknuderPerfekt til modvirkelse af hævede og væskefyldte benForøger blodcirkulationen i fødder og benMassere fødder og ben ved bevægelseGradvis kompression fra anklen og op.

  Materiale: 92% nylon, 8 % lycra.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /