Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 111 gange

Microwavable slippers – hjemmesko

Video

  Del

  zoom
  Microwavable slippers – hjemmesko
  Set 111 gange

  Undgå kolde fødder denne vinter med disse microwavable slippers fra Innovagoods, du nemt kan varme i mikrobølgeovnen og lune tæerne i. Det er den perfekte adventsgave til dine kære eller forkælelse til dig selv, når du skal hygge.   Læs mere om produktet

  Kr. 99,00
  -0%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Undgå kolde fødder denne vinter med disse microwavable slippers fra Innovagoods, du nemt kan varme i mikrobølgeovnen og lune tæerne i. Det er den perfekte adventsgave til dine kære eller forkælelse til dig selv, når du skal hygge.  

  Disse microwavable slippers er fremstillet i polyester og hør og fås i størrelse onesize, så alle kan bruge dem. Samtidig er de fleksible, så de tilpasses netop til dine fødder.

  Designet til at holde dine fødder varme

  Disse smarte hjemmesko kan du tage frem hele året, så du ikke behøver at gå barfodet rundt derhjemme. Når indlæggene har været i mikrobølgeovnen i blot 90 sekunder, vil de holde på varmen i en hel time. Du kan også bruge skoene alene uden varmeindlæggene.

  Hjemmeskoene vil uden tvivl give dig en behagelig følelse og få dig til at slappe af efter en lang arbejdsdag på benene.

  Skoene fås i rød eller blå.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /
  microwavable slippers – hjemmesko